Glem Grumpy Cat – her er Grumpy Dog

Et nytt kjæledyr står klar til å bli kongen av sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Katten med det noe misfornøyde uttrykket ble et globalt fenomen da broren til matmor Tabatha Bundesen fra Arizona for to år siden lastet opp et bilde av katten Tardar Sauce. Siden eventyret begynte har katten figurert i flere reklamer, og matmor har blitt mangemillionær.

Nå tar et nytt kjæledyr del i kampen om å krones til sosiale mediers sureste. Valpen Earl har foreløpig «kun» litt over 17 000 følgere på bildetjenesten Instagram, og 19 000 følgere på Facebook. Til sammenlikning er det 820 000 mennesker som får med seg Grumpy Cats hverdag på Instagram, og katten tar kaken med sine 7,9 millioner følgere på Facebook-siden sin.

Se video av Grumpy Dog øverst i artikkelen

Sunday funday!

Et bilde publisert av Earl (@earlthegrumpypuppy)

Det kan dermed kanskje ta en stund før Grumpy Dog tar igjen Grumpy Cat i antall følgere, men det er ikke tvil om at Earl også er svært populær.

– Vi er overveldet av responsen, sier matfar Derek Bloomfield.

Eieren forteller at Earl ser gretten ut på grunn av underbittet og rynkene, men at valpen egentlig er snill og god. 

– Han har hatt det sure uttrykket fra dag én. Ifølge veterinæren er han frisk og fin, forteller Bloomfield ifølge CBS58. 

– Vi satt og så på bilder av ham, og klarte ikke slutte å le. Vi tenkte 'dette er hunden for oss', sier eierne i videoen du kan se over.