FLERE SESONGER: Sjette sesong av  «Game of Thrones» er nå under innspilling. Serieskaperne ønsker å lage to sesonger til, ifølge HBO. Foto: Helen Sloan/HBO/NTB Scanpix
FLERE SESONGER: Sjette sesong av  «Game of Thrones» er nå under innspilling. Serieskaperne ønsker å lage to sesonger til, ifølge HBO. Foto: Helen Sloan/HBO/NTB Scanpix

Nå blir det enda mer «Game of Thrones»

TV-serien «Game of Thrones» vil avsluttes etter åtte sesonger, ifølge HBO. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag gikk HBO ut med gode nyheter for «Game of Thrones»-fansen: Det blir mest sannsynlig flere sesonger enn først planlagt, skriver E Online.

I juni i år ble siste episode av femte sesong sendt på amerikansk TV, og sjette sesong er nå under innspilling. Det har tidligere blitt spådd at serien vil avsluttes etter syv sesonger.

Åtte sesonger

Nå avslører derimot HBO at det vil bli enda mer «Game of Thrones».

– Det har aldri vært snakk om å slutte etter syvende sesong. Spørsmålet er hvor mange sesonger vi skal lage etter den syvende sesongen, sier HBO-sjef Michael Lombardo til E Online.

Ifølge HBO-sjefen vil serien avsluttes når produsentene David Benioff og Dan Weiss ønsker å avslutte.

– De føler at det mest sannsynlig er to år til, etter sesong seks. Men som jeg har sagt før, ville jeg blitt glad dersom de endret sin mening, sier HBO-sjefen Lombardo om de to produsentene.  

Lombardo sa også at han er åpen for en eller flere sesonger som ser på forhistorien til Aerys Targaryen («The Mad King»).

24 Emmy-nominasjoner

«Game of Thrones» har blitt en stor suksess for kanalen HBO. 

Til årets Emmy-utdeling, er «Game of Thrones» nominert til hele 24 priser. Den er blant annet nominert til beste dramaserie. Til tross for de mange nominasjonene de har fått siden serien startet i 2011, har de aldri vunnet prisen for beste drama tidligere.