TOMMEL OPP: Chelsea-kaptein John Terry (innfelt) hyller klubbens nye spiss Radamel Falcao.
TOMMEL OPP: Chelsea-kaptein John Terry (innfelt) hyller klubbens nye spiss Radamel Falcao.

Kapteinen hyller Radamel Falcao

John Terry brukte 120 sekunder på å forstå at colombianeren blir en hit i Premier League.

Radamel Falcao (29) scoret bare fire mål i løpet av forrige sesongs mye omtalte utlån til Manchester United. 

Nå er colombianeren på plass i London for en ny utlånsperiode fra Monaco, og er sannsynligvis spilleren José Mourinho må sette sin lit til på topp i søndagens TV 2-sendte Community Shield-oppgjør mot Arsenal.

Diego Costa fikk føling med en lårskade i Chelseas siste kamp under klubbens USA-turné mot Barcelona onsdag, og er tvilsom til oppgjøret.

Chelsea-kaptein John Terry mener de blå fra Stamford Bridge vil klare seg fint uten forrige sesongs toppscorer nå som Falcao er på plass, og går så langt som å påstå at «El Tigre» er en av de aller beste spissene han spilte mot forrige sesong.

– To minutter ut i kampen (mot Manchester United i april, journ.anm.) var jeg i en duell med han der han rygget inn i meg og søkte kroppskontakt. Det var en glimrende bevegelse. Han gjorde akkurat det samme mot Gary Cahill, sier Terry ifølge The Guardian.

– Ikke lenge etterpå var vi i en ny tøff duell. Du kunne se på han at han var i form. Bevegelsene hans og berøringene hans var fantastiske. Jeg fikk følelsen av at dette blir en vanskelig kamp. Jeg kunne se det med en gang, sier han.

– For meg er han og Harry Kane de to beste spillerne jeg spilte mot forrige sesong. Vi er henrykt over å ha han i klubben, sier Chelseas kaptein.

Søndag møtes Chelsea og Arsenal på Wembley i Community Shield. Kampen ser du på TV 2 fra kl. 15.00.