Slik reagerer Lyche på Nordlie-interessen

Hanna Lyche storspilte for Moldes J19-lag. Så kom SMS fra Tom Nordlie om at Avaldsnes følger med på utviklingens hennes.

Jenter 19 år kvartfinale Strindheim - Molde 1-5

Kampens store profil da Molde møtte Strindheim i J19-klassen var Molde-spissen Hanna Lyche. Først var spissen involvert i duellen som sørget for at Molde tok ledelsen etter en corner i 1. omgang. Deretter var lykke nest sist på ballen på lagets neste mål, før hun selv banket inn 3-0-scoringen i 2. omgang.

Se video av målet øverst i saken!

Tilslutt vant Molde 5-1. Nå venter det et lokaloppgjør mot Sunndal i semifinalen etter 5-1-seier.

Toppserie-nivå

På kommentatorplass var både Jørgen Klem og Egil Drillo Olsen imponert over Molde-spilleren. De to mener at Lyche nærmer seg Toppserie-nivået. Men det er ikke spillere helt enig i.

– Det hadde vært gøy det, men jeg tror ikke jeg er helt der enda, sa Lyche til TV 2.

– Du må ikke vase rundt i Molde, du må finne større oppgaver, sa TV 2s reporter Mini.

– Ja, kanskje, var den lunkne interessen.

Nordlie bekrefter Avaldsnes-interesse

Men nå skal Lyche ha en pause før hun eventuelt fortsetter karrieren. Det neste skoleåret skal spissen gå på folkehøgskole. Kanskje finner hun ut av sine ambisjoner under året på folkehøgskolen. For hun er litt usikker på hvilke ambisjoner hun har som fotballspiller.

– Jeg vet ikke helt. Nå skal jeg ha et års pause, sa Lyche til TV 2.

Men senere ut i kampen fikk kommentator Klem en SMS fra Avaldsnes-trener Tom Nordlie. Treneren for den hardtsatsende Toppserie-klubben bekreftet at de følge med Lyche, som er et spennende talent i norsk fotball.

Så gjenstår det å se om det er et tilbud fra Avaldsnes som kan lokke Lyche ut av pauseåret. Selv sier hovedpersonen følgende om mulighetene for å lokke henne vekk fra året på folkehøgskole:

– Det skal mye til, sier Lyche.