UHELDIG: Diego Costa rygget over sin egen hund og tok livet av den. Det gikk hardt innover angriperne. FOTO: ELSA / NTB Scanpix
UHELDIG: Diego Costa rygget over sin egen hund og tok livet av den. Det gikk hardt innover angriperne. FOTO: ELSA / NTB Scanpix

Uheldig Diego Costa rygget over sin egen hund

Historien blir avslørt i ny bok om Chelsea-angriperen.

Diego Costa er først og fremst kjent for sin svært aggressive spillestil, men i en ny bok kommer det frem at han også er veldig glad i dyr.

Angriperen hadde en Yorkshire terrier da han spilte for Atlético Madrid, men i en svært uheldig ulykke endte han opp med å ta livet av den.

Det hevder tidligere lagkamerat Paulo Assunção i boken «Diego Costa: The Art of War».

– Diego tok med seg hunden sin til Madrid, men én dag – da han parkerte – så han ikke at hunden stod bak bilen. Diego rygget over hunden og drepte den.

Hendelsen skal ha gått hardt inn på spissen, hevder Assunção.

– Han var helt nedbrutt. Fullstendig deprimert i en måned. Da jeg spurte ham hvorfor han var så lei seg, så brøt han helt sammen. Han sa: «Jeg kan ikke tro det. Jeg drepte min egen hund. Han kom ut av huset for å hilse på meg, men jeg så ham ikke og kjørte over ham». 

På grunn av en muskelskade er Diego Costa for øvrig tvilsom før helgens TV 2 Sport Premium-sendte oppgjør mot Arsenal i Community Shield.