TILBAKE TIL OLD TRAFFORD? Cristiano Ronaldo er sterkt ønsket av gamleklubben Manchester United.  FOTO: MARTIN RICKETT /
TILBAKE TIL OLD TRAFFORD? Cristiano Ronaldo er sterkt ønsket av gamleklubben Manchester United.  FOTO: MARTIN RICKETT /

Fotballryktene: – Vil hente Ronaldo tilbake for megasum

Og Manchester City vil gjøre livet surt for José Mourinho og Chelsea. Her er torsdagens fotballrykter!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent, og kjøpefesten fortsetter med uforminsket styrke blant de største klubbene i Europa.

Avisene flommer nærmest over av overgangsrykter om dagen.

Her er torsdagens ryktespalte:

Angel Di Maria kan bli presentert som PSG-spiller i løpet av veldig kort tid. PSG-manager Laurent Blanc bekrefter at klubben er i sluttforhandlinger med Manchester United om vingstjernens signatur. – Manchester United og PSG er to store klubber, og forhandlinger kan være vanskelige, men vi føler at vi nærmer oss slutten på forhandlingene, sa Blanc på pressekonferansen etter PSGs 2-0-seier mot Manchester United.

Manchester United intensiverer planene om å hente Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford. 30-åringen blir sett på som den perfekte erstatteren for Di Maria og en ideell spiller for Louis van Gaal i jakten på Mesterliga-troféet og Premier League-tittelen kommende sesong. Ifølge den britiske tabloiden The Sun håper Manchester United et bud på 600 millioner kroner vil være nok til å hente Ronaldo tilbake til Old Trafford. Men Real Madrid skal kreve hele 850 millioner kroner overført til klubbens konto i overgangssum for å gi slipp på megastjernen som bøttet inn 48 mål i La Liga forrige sesong, hevder avisen.

Byrival Manchester City på sin side planlegger å gjøre livet surt for José Mourinho og Chelsea ved å snyte London-klubben for Everton-stopperen John Stones signatur. The Daily Mirror hevder at Manchester City har kommet med et tredje bud på 21-åringen som Everton vil godta. Chelsea fikk tirsdag et bud på 260 millioner kroner avslått på stopperen, melder ESPN.

Forsvarskjempen Sergio Ramos blir definitivt ikke Manchester United-spiller, slår den spanske storavisen Marca fast torsdag. Ifølge avisen skal 29-åringen blitt enig om en ny femårskontrakt med Real Madrid, og ønsker selv å avslutte sin karriere på Bernabeu i 2020.

En spiller som ønsker å bli værende på Old Trafford, er imidlertid kantspilleren Ashley Young. 30-åringen, som har étt år igjen av sin kontrakt på Old Trafford, skal ha blitt informert om interessen fra Tottenham. Men spilleren selv stortrives i Manchester United, nekter å forlate klubben og ønsker seg en ny langtidskontrakt fremfor et klubbskifte, opplyser TalkSport.

Etter at Sampdoria gjorde det klart at klubben ikke vil følge opp sin interesse for Liverpools omstridte angriper Mario Balotelli, kan nyopprykkede Bologna nå bli redningen for angriperen. Bologna skal være svært interessert i å kjøpe 24-åringen, melder London Evening Standard.

Ifølge samme avis bekrefter West Hams manager Slaven Bilic at klubben ikke gir opp håpet om en permanent overgang for Barcelonas midtbanespiller Alex Song.

Newcastle vil øke budet på Marseilles Florian Thauvin, etter at den franske klubben nylig avslo et bud på 120 millioner kroner for 22-åringen, melder Daily Express.

Samtidig skal Nantes' midtbanestjerne Jordan Veretout nærme seg med stormskritt en overgang til Aston Villa. 22-åringen har fått en prislapp på 70 millioner kroner.

The Times hevder at Rickie Lambert er ønsket av sin sin tidligere sjef i Southampton, Mauricio Pochettino, til Tottenham. WBA jakter også på 33-åringen.

Besiktas bekrefter at klubben har sikret seg Mario Gomez fra Fiorentina, melder Football Italia.