Frustrert van Gaal: – Vi aner ikke hvor Di Maria er

PSG-sjef Laurent Blanc bekrefter at klubben er i ferd med å signere Manchester United-stjernen.

Se hvordan PSG slo Manchester United øverst!

En av sommerens største overgangssagaer er i ferd med å ta slutt. Angel Di Maria forlater mest sannsynlig Manchester United til fordel for PSG i løpet av kort tid.

Det bekrefter PSG-sjef Laurent Blanc etter 2-0-seieren i vennskapskampen mot Manchester United i Chicago.

– Manchester United og PSG er to store klubber, og forhandlinger kan være vanskelige, men vi føler at vi nærmer oss slutten på forhandlingene, sa Blanc på pressekonferansen etter kampen.

Blanc ville ikke svare på om den styrtrike franske klubben hadde fått tillatelse av Manchester United til å forhandle om Di Marias personlige kontrakt.

– Det er et spørsmål dere må stille til Manchester United, mente franskmannen, som selv var innom Manchester United i sin profesjonelle spillerkarriere fra 2001 til 2003.

Van Gaal: – Vet ikke hvor han er
Manchester Uniteds manager Louis van Gaal røper at verken han eller klubben vet hvor Angel Di Maria befinner seg for øyeblikket.

– Jeg vet ikke hvor Di Maria er, sukket han på presskonferansen etter 0-2-nederlaget mot PSG.

Han nekter å kommentere hvorfor vingstjernen ikke sluttet til klubbens oppkjøringsturné i USA.

– Jeg trenger ikke å svare på det spørsmålet, men dere kan bare stille spørsmålet. Kanskje noen av dere vet hvor han er for øyeblikket? Jeg vet det i hvert fall ikke, sa en tydelig frustrert van Gaal.

Keeper David De Gea kan også være på vei ut dørene på Old Trafford i løpet av kort tid. Spanjolen er sterkt ønsket av Real Madrid, og keeperen selv ønsker seg en overgang til Martin Ødegaards klubb.

Ordknapp om De Gea-fremtid
De Gea hadde en dårlig dag på jobben i 0-2-nederlaget mot PSG. Van Gaal er kryptisk med tanke på keeperens fremtid i Manchester United.

– Når det gjelder De Gea så er ikke dette en fordelaktig situasjon for han, oss eller den klubben han kanskje ønsker å dra til, var alt van Gaal ville si om stjernekeeperen.