Stian Blipp imponert over fotballspilleren Northug: – En arbeidshest

Mens Thomas Ulsrud lover at han neste gang ikke vil spare seg i dueller med skikongen.

Petter Northug og Stian Blipp var de største attraksjonene i onsdagens verdikamp i Norway Cup, og sammen med boyband-trioen «Main Level» de som det ble ropt mest på fra tribuneplass.

Northug opplevde å bli ydmyket av lillebror Tomas ved to anledninger, men var på det seirende laget for første gang av tre mulige i Norway Cup.

Les også: Petter Northug ydmyket av lillebror

Skikongen imponerte også sine motstandere, og var i tillegg til Vålerengas Elias Mar Omarsson en av to spillere Blipp trakk fram som de beste på banen.

– Det å spille mot det nye stjerneskuddet til Vålerenga var både demoraliserende og gøy. Jeg tenkte bare «hvordan skal han ydmyke meg nå?». Jeg følte at jeg var ti år igjen. Også synes jeg at Petter Northug imponerte veldig. Han var en arbeidshest.

Blipp var også svært begeistret for ropene fra tribuneplass, som ga ham ekstra motivasjon gjennom 2 x 20 minutter.

– Det var kjempefint. Det var det eneste som gjorde at jeg klarte å holde ut mer enn to minutter. Jeg tror strekk og blodsmak satte inn etter 1.45. Det var ikke kjempegiftig her utpå. Jeg skjønner hvorfor det var 2 x 20, sier han.

Flere av de andre spillerne i oppgjøret hadde også merket seg at Northug var hard å møte.

– Jeg hadde bestemt meg på forhånd for å gi Petter litt «slack», og ikke ødelegge beina hans, men jeg fikk en skikkelig hard takling av ham. Neste gang så tar jeg igjen. Han var ganske hard i kroppen, sier curling-spiller Thomas Ulsrud.