Oslo  20150727.
Eliteserien fotball 2015: Vålerenga-Lillestrøm (2-0). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal snakker med pressen etter eliteseriekampen mellom Vålerenga og Lillestrøm på Ullevaal stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix FOTO: GRøTT, VEGARD WIVESTAD /
Oslo 20150727. Eliteserien fotball 2015: Vålerenga-Lillestrøm (2-0). Vålerenga-trener Kjetil Rekdal snakker med pressen etter eliteseriekampen mellom Vålerenga og Lillestrøm på Ullevaal stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix FOTO: GRøTT, VEGARD WIVESTAD /

Ny suksess for Rekdals Oddstips

Tipset har gått inn tre ganger på fire dager - sjekk onsdagskupongen nå!

Rekdals oddstips har gått meget bra i det siste. Det ble suksess både lørdag og søndag, og nå gikk også tirsdagstipset inn etter Brann slo Follo samtidig som Monaco beseiret Young Boys i kvalifisering til Champions League. Her er onsdagstipset:

RAPID WIEN - AJAX (CHAMPIONS LEAGUE) H: 2,50 U: 3,05 B: 2,45
Rapid Wien har vært i gruppespillet i Europa League flere ganger de senere årene, men i fjor tapte de i kvaliken for HJK Helsinki. Forrige sesong endte de seks poeng etter Red Bull Salzburg i ligaen, men Salzburg hadde full kontroll. Denne sesongen har Rapid startet med 3-0 over Ried hjemme. I tillegg til to møter med Ajax møter de Salzburg allerede til helga, så nå har Rapid tre store kamper på rad. Ajax var langt bak suverene PSV Eindhoven i serien forrige sesong, og det er en stund siden de var en maktfaktor i europeisk fotball. I fjor ble det exit i 16-dels finalen i Europa League etter to jevne kamper mot finalisten Dnipro. Ajax har ikke startet sesongen enda, men Rekdal tror de slår Rapid.

CELTIC - QARABAG (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,37 U: 4,05 B: 6,30
Celtic avanserte greit fra første runde med 2-0 og 4-1 over Stjarnan fra Island. Serien starter første august for Ronny Deila, The Bhoys får da en grei sesongstart med hjemmekamp mot Ross County før de setter seg på flyet til Aserbadsjan og returkamp. Qarabag er heller ikke i gang med sesongen, de slo Rudar Pljevlja fra Makedonia 1-0 over to kamper i forrige runde. Qarabag er vanskelige hjemme i Baku, der har de beseiret lag som Salzburg, Club Brugge og Rosenborg. Celtic må skaffe seg et bra utgangspunkt, og de feiler neppe på Celtic Park.