FAKSIMILE
FAKSIMILE

Karim Benzema (27) hinter kraftig om Arsenal-overgang

Karim Benzema (27) har instagrammet dette bildet av seg – med et klart budskap om at han legger fortiden bak seg. Samtidig har han begynt å følge Instagram-kontoen «Wengerland»...

Noen formell bekreftelse har vi ennå ikke sett noe til, men indisiene omkring den varslede overgangen fra Real Madrid til Arsenal begynner å tårne seg opp.

  • Tirsdag publiserte han bildet du ser øverst i denne saken på Instagram med bildeteksen «La fortiden forbli i fortiden» og hashtagen #serfremover (grovt oversatt).

Rett skal være rett: Bildet er ifølge Sky Sports ikke av nyere dato. Benzema la ut et gammel bilde, tatt under en ferietur for en tid tilbake. Men budskapet er for den konspiratorisk anlagte ikke til å misforstå...

  • Dessuten skal han visstnok ha begynt å følge Instagram-kontoen @Wengerland.

Etter sigende skal det dreie seg om en avtale verdt i overkant av 500 millioner kroner som nå kan bringe franskmannen til Emirates Stadium.

Og bare for å være sikker på at ryktebørsen er helt på bristepunktet:

– Jeg kan ikke utelukke en overgang, og jeg lover heller ikke at det skjer, sier Arsene Wenger selv, ifølge Daily Express. Han la til:

ARKIVFOTO: DAVID DAVIES
ARKIVFOTO: DAVID DAVIES

– Om vi fortsatt kan forsterke troppen så vil vi gjøre det. Men vi har allerede den stallen vi trenger for å hevde oss, så vi får fokusere på det.

Arsenal-fansen ser for øvrig ut til å være forberedt på den mulige overgangen.

Benzema kom til Real Madrid fra Lyon som 21-åring i juli 2009.