FRISKMELDT: Avril Lavigne ankommer The Bank Nightclub på Bellagio Hotel i Las Vegas, for å feire sin 30-års dag, september 27, 2014. FOTO:  FPA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
FRISKMELDT: Avril Lavigne ankommer The Bank Nightclub på Bellagio Hotel i Las Vegas, for å feire sin 30-års dag, september 27, 2014. FOTO: FPA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Popstjerne frisk etter ett års flått-mareritt

Avril Lavigne (31) er friskmeldt etter å ha slitt med sykdommen Borreliose i et år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flåttbitt kan medføre sykdommen Borrelia, og det er hva Avril Lavigne (31) har lidd seg gjennom siden oktober i fjor høst. 

Infeksjonssykdommen Borreliose gir kroniske leddsmerter, konsentrasjonsvansker og eventuelt lammelser og svekket følsomhet.

Den kanadiske popstjernen fortalte tidligere på sommeren i et intervju med «Good morning America», at hun var så syk og at hun trodde hun skulle dø.

Avril Lavigne opptrer på åpningsermonien til Apecial Olympics i Los Angeles. FOTO: RICH FURY / SCANPIX
Avril Lavigne opptrer på åpningsermonien til Apecial Olympics i Los Angeles. FOTO: RICH FURY / SCANPIX

Ny sjanse

Under intervjuet trillet tårene da hun skulle fortelle om hvordan sykdommen hadde preget henne.

– For meg er det som om jeg har fått en ny sjanse i livet. Jeg vil gå ut nå og virkelig gjøre det jeg elsker. Jeg gleder meg til et liv uten denne sykdommen, sa Avril til Good Morning America.

På sin egen Instagram-profil takker hun sine venner og fans for all støtten de har gitt henne under sykdomsperioden.

Sengeliggende

På lørdag stod hun på scenen etter å ha vært sengeliggende i fem måneder. Hun deltok på Special Olympics World Summer Games, i Los Angeles.

På sin egen Instagram konto skrev hun om konserten:

– Det har vært et vanskelig år for meg, hvor jeg har kjempet mot Borrelia, og jeg er svært glad for at jeg klarte på scenen i kveld og gjennomføre min første opptreden i år, skrev hun.