STJERNER: Louis van Gaal ønsker seg en stjernesignering i erstatning for Ángel Di María.
STJERNER: Louis van Gaal ønsker seg en stjernesignering i erstatning for Ángel Di María.

Fotballryktene: – Én av disse seks kan erstatte Di María

.... Mens Manchester Citys penger ikke imponerer noen i Tyskland.

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent, og kjøpefesten fortsetter med uforminsket styrke blant de største klubbene i Europa.

Avisene flommer nærmest over av overgangsrykter om dagen.

Her er tirsdagens ryktespalte:

Manchester United er på jakt etter en erstatter for Ángel Di María som ser ut til å komme nærmere og nærmere en overgang til Paris Saint-Germain.

Louis van Gaal har uttrykt et ønske om å hente en spiller som kan tilføre hans angrep det lille ekstra, og Mirror er ikke beskjedne når de lister opp fem mulige erstattere for den argentinske landslagsspilleren. Robert Lewandowski, Pedro Rodriquez, Mario Götze, Gareth Bale og Thomas Müller vuderes alle ifølge den engelske tabloidavisen for en overgang til Old Trafford. I tillegg annonserer Metro PSGs Lucas Moura som en het kandidat, muligens i form av en byttehandel.

I andre enden av banen ser det dårlig ut med tanke på en Sergio Ramos-overgang for De Røde Djevlene. Daily Mail skriver at midtstopperen er klar for å signere en forlenget kontrakt med Real Madrid og med det legge alle rykter om en Premier League-overgang død.

På White Hart Lane forberedes det et bud på i underkant av 200 millioner kroner for West Bromwichs Saidy Berahino. Skal vi tro London Evening Standard er Tottenham også svært interessert i å gjøre Crystal Palace' Yannick Bolaise til sin egen.

Samtidig skal Tottenham være i ferd med å kvitte seg med Vlad Chiriches. Ifølge italienske medier nærmer han seg en overgang til Napoli. Den rumenske stopperen skal være svært interessert i et klubbskifte.

I Tyskland har Wolfsburg ifølge Mirror greit med penger, og ser seg ikke nødt til å selge Kevin de Bruyne til Manchester City, selv om de lyseblå er klar for å bla opp i overkant av for 750 millioner kroner. Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs er sitert på at han ikke driver noen selgende klubb, og har noe behov for Citys penger.

Brendan Rodgers har kjøpt sju spillere hittil i sesongen, men nå selger manageren. Ifølge Sky Sports Italia skal Liverpool være i sluttforhandlinger om et salg av Fabio Borini til Serie A-nykommer Carpi.

Liverpool skal samtidig være i samtaler med Paris Saint-Germain om en mulig overgang for venstrebacken Lucas Digne. 22-åringen er desperat etter å forlate Parc des Princes, men PSG-manager Laurent Blanc vil ikke kvitte seg med den franske landslagsspilleren. – Han trener veldig godt og har forberedt seg til sesongen på en strålende måte. Sannsynligvis blir han værende her også kommende sesong, sier Blanc til L'Equipe.

Monaco-stopper Aymen Abdennour hevder at han er klar for Barcelona. Men verken Monaco eller Barcelona har bekreftet overgang. – Jeg er klar for å spille for Barcelona. Jeg ønsker å spille for Barcelona, men den som avgjør er Monacos klubbpresident, blir han sitert på i den spansk avisen Sport.

Juventus og Schalke har lenge forhandlet om en overgang for Julian Draxler, men nå skal Juventus ha fått avslått klubbens siste bud på 155 millioner kroner, hevder The Guardian.