UNG KONE: Patrick Stewart er gift med Sunny Ozell, som er 39 år yngre enn ham. Foto: WUF / Splash News
UNG KONE: Patrick Stewart er gift med Sunny Ozell, som er 39 år yngre enn ham. Foto: WUF / Splash News

<div id="ext-gen1370">Patrick Stewart &nbsp;(75):</div>

– Svigerfaren min er yngre enn meg

«Star Trek»-stjernens kone er 39 år yngre enn ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke helt uvanlig med stor aldersforskjell mellom kjendispar, og spesielt ikke i Hollywood.

Men ekteskapet mellom 75 år gamle Patrick Stewart og musiker-kona Sunny Ozell (36) tar muligens kaka. Det skiller nemlig hele 39 år mellom de to. Nå forteller «Star Trek»- og «X-men»-stjernen at det ikke alltid har vært like lett å håndtere aldersgapet. 

I begynnelsen var nemlig Ozells far svært skeptisk til forholdet. Nå er imidlertid svigerfar og svigersønn blitt gode venner. 

– Han pleier å ringe meg å si «Hei, sønn, det er din svigerfar», forteller 75-åringen i et ferskt intervju, ifølge Aftonbladet.

Også Stewarts kone har møtt på vanskeligheter etter de to fant kjærligheten: Skuespilleren har nemlig barn fra et tidligere ekteskap. De to er 42 og 47 år gamle - altså mye eldre enn Ozell selv. 

– Det var terreng jeg utforsket meget forsiktig. Jeg ville ikke tvinge meg på dem, men de var veldig velkomne, forteller hun i intervjuet, og sier at ellers er aldersforskjellen uvesentlig. 

– Han er så ungdommelig, og jeg antar at jeg er en gammel, urolig sjel. Det dekker over gapet. Samtidig er det ikke noe som kommer opp særlig ofte. Han er i mye bedre form enn meg, og det gjør meg gal, forteller en åpenhjertig Ozell.