SPÅR JUBEL: Kjetil Rekdal tror Odd slår Tromsø.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix FOTO: TEIGEN, TROND REIDAR /
SPÅR JUBEL: Kjetil Rekdal tror Odd slår Tromsø. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix FOTO: TEIGEN, TROND REIDAR /

Triumf for Rekdals Oddstips

Lørdagskupongen gikk inn til fire ganger innsatsen - spår seier til Odd på søndag!

Det var en god dag for Kjetil Rekdals oddstips på lørdag. Alle tre lagene innfridde, og kupongen gikk inn til over fire i odds. Vidar vant 4-1 over Donn, Ullensaker/Kisa slo Fana 3-1, og i Sverige vant Östersunds FK 4-1 over Varberg. Her er søndagskupongen med tre nye, håndplukkede kamper:

VARD - FK FYLLINGSDALEN (ODDSENLIGAEN) H: 1,35 U: 4,50 B: 4,70
Etter 7-1 over svake Odda sist ligger Vard ti poeng bak topplagene Ull/Kisa og Egersund med en kamp mindre spilt. Det er meget viktig å vinne her for å tenne håp om opprykk. Vard er 4-1-1 hjemme, tapet kom sist hjemmekamp med 1-4 for knallsterke Egersund. FK Fyllingsdalen ligger på direkte nedrykk med to poeng opp til trygg plass. De har ett poeng på de fem siste kampene, sist ble det 1-2 for Sola. Begge disse lagene har styrket seg med nye spillere, men Rekdal tror Vard vinner.

SANDNES ULF - BRYNE (OBOS-LIGAEN) H: 1,80 U: 3,25 B: 3,60
Obos-ligaen starter opp etter sommerpausen. Sandnes Ulf avsluttet med fire strake seire, og har sett bedre og bedre ut. Slo Hønefoss 1-0 borte sist. Målvakt Halldorsson har gått til NEC Nijmegen. Ulf har hentet inn en annen islending, Ingvar Jonsson på lån fra Start. Sandnes Ulf ser bra rustet ut til å ta andreplassen bak Sogndal, og rykke opp til Tippeligaen. Bryne er et meget bra lag når de har dagen, men er fryktelig ustabile. Tapte 2-3 for Fredrikstad i siste kamp før ferien, og tok sommerpause på sjetteplass med 22 poeng. Bryne kan fint ta en kvalikplass hvis de klarer å bli noe mer stabile, men Ulf er sterke hjemme og vinner nok denne.

ODD - TROMSØ (TIPPELIGAEN) H: 1,57 U: 3,70 B: 4,90
Odd har brukt sommerpausen til å spille Europa League-kvalifisering, og gjorde sakene sine bra mot Shamrock Rovers. 4-0 sammenlagt over to kamper er bra nok, nå venter storkamp mot Elfsborg. Det er nå fire kamper siden de vant i Tippeligaen, og de tapte 0-3 på Lerkendal i siste kamp før pausen. Da fikk de gjennomgå av RBK etterpå, Odd ble beskyldt for å spille litt vel defensivt. Nå møter de Tromsø, som har vist oppadgående form med tre strake hjemmeseire. Borte har Tromsø kun en trepoenger mot Aalesund og poengdelinger mot Rosenborg og Sandefjord. Frode Johnsen er usikker for Odd, mens Tromsø mangler Frantzen, Johnsen, Kongshavn, og antagelig også Drage og Nordbye.

Sjekk alle våre oddstips her!