TIPPER: Rekdal håndplukket Vidar, Ull/Kisa og Östersunds FK fra Langoddsen.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /
TIPPER: Rekdal håndplukket Vidar, Ull/Kisa og Östersunds FK fra Langoddsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /

Oddstips: Sjekk Rekdals lørdagskupong

Håndplukket kamper fra Oddsenligaen og Superettan til fire ganger innsatsen.

VIDAR - DONN (0-1) (ODDSENLIGAEN) H: 1,77 U: 4,25 B: 2,60
Handicapspill, Donn får ledelsen 1-0 ved start. Vidar ligger på fjerdeplass i avdelingen med 18 poeng, de har ni opp til Egersund og Ull/Kisa og har tre strake 2-2 kamper, sist mot Arendal borte. Hjemme er Vidar 3-3-0. Donn ligger nede på tiende plass, men det skiller bare fem poeng mellom lagene. De tapte 0-6 for sterke Egersund hjemme sist. Donn er 0-2-3 borte denne sesongen, og Rekdal tror Vidar vinner med to mål eller bedre.

ULL/KISA - FANA (0-1) (ODDSENLIGAEN) H: 1,68 U: 4,40 B: 2,75
Handicapspill, Fana får ledelsen 1-0 ved start. Ullensaker/Kisa er i et tett kappløp med Egersund om opprykk til OBOS-ligaen. Lagene er på lik poengsum, men Ull/Kisa er to bak på målforskjell. De har ikke råd til å feile her, og de er 4-2-0 hjemme så langt denne sesongen. Fana stiller med et ungt mannskap og de er svært variable. De er 2-3-1 borte denne sesongen, de tre siste bortekampene har endt uavgjort mot Odd 2, Donn og Vidar. Sist tapte de 1-3 for Eidsvold hjemme, det var svært svakt.

ÖSTERSUND - VARBERGS BOIS (SUPERETTAN) H: 1,40 U: 3,80 B: 5,70
Superettan i Sverige. Östersund ligger på andreplass, tre poeng etter Jönköpings Södra. De ligger igjen seks poeng foran Sirius på tredje, og to lag rykker opp. Det ser med andre ord veldig bra ut for Östersunds FK. Östersund står med fire strake hjemmeseire og er 6-2-0 hjemme så langt. Varberg er et godt lag, de ligger på femteplass syv poeng bak Östersund. De har scoret mye mindre enn de andre topplagene, og har derfor ikke klart å omsette mange uavgjorter til seier. De er 3-4-1 borte, så Varberg har altså kun ett bortetap denne sesongen, men de har ikke møtt topplagene på bortebane.