GAVMILD: Leonardo DiCaprio vil gi vekk enda mer penger til miljø- og dyrevernorganisasjoner. Foto: Charles Sykes/Invision/AP
GAVMILD: Leonardo DiCaprio vil gi vekk enda mer penger til miljø- og dyrevernorganisasjoner. Foto: Charles Sykes/Invision/AP

Leonardo DiCaprio (40) solgte Elton John (68) for 25 millioner

Superstjernen fortsetter å kjempe for miljøet og utrydningstruede dyr.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Leonardo DiCaprio, som tidligere i sommer ga vekk 122 millioner kroner til diverse miljø- og dyrevernorganisasjoner, er nå ute etter å tjene penger til stiftelsen sin. 

– Vi har et ansvar for å skape en framtid hvor hvordan vi bor på planeten vår ikke kommer på bekostning av de som bor på den, sa DiCaprio da han ga vekk millionene i juli.

Til inntekt for miljøsaken holdt 40-åringen denne uken en auksjon i St. Tropez i Frankrike. Superstjernen inviterte ifølge nettstedet Xposé.ie over 1000 gjester til fest - og håpet de ville ta med en feit lommebok. 

På gjestelisten stod blant andre Naomi Campbell, Orlando Bloom og Tommy Hilfiger.

– Hele området var dekket med modeller. Det var så overfylt at du ikke kunne bevege deg, men alle bare danset der de var, i sine aftenkjoler og smokinger, sier en kilde om arrangementet til NY Post.

Men kjendisene gjorde tydeligvis mer enn å danse, og heldigvis for DiCaprio åpnet de også lommeboken. Til salgs var blant annet to private Elton John-konserter, som gikk for tre millioner dollar - nesten 25 millioner kroner. DiCaprio skal også ha auksjonert bort sin egen Rolex-klokke, samt kunst av Banksy og Andy Warhol. 

Til sammen på hele auksjonen skal Hollywood-kjekkasen ha samlet inn mer enn 325 millioner kroner til stiftelsen sin. 

Pengene skal gå til stiftelser som jobber for å beskytte tigere, nesehorn, haier og fjellgorillaer, skriver den generøse stjernen på sin Instagram-side.