Morgan Sulele: – Jeg er ikke på Tinder lenger

Popstjernen fra Bærum har slettet Tinder på mobilen og flørter fra scenen istedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bærumsgutten Magnus Clausen (23) alias Morgan Sulele opplever en fantastisk sommer med låta «Bare min». Den tilbakelente sommerhiten herjer hitlistene og 23-åringen merker påtrykk fra mange jentefans.

Tinder

I sangen «Bare min» er teksten hentet fra erfaringer Magnus selv har erfart med kjærligheten, og han synger om datingappen Tinder. «Si meg hva jeg skal med Tinder, jeg vil binde meg nå», synger han.

– Du synger om Tinder i sangen , er du på Tinder selv?

– Jeg er faktisk ikke på Tinder nå, men jeg har vært der. Jeg har fått utrolig mange spørsmål om jeg er på Tinder, sier Morgan Sulele til TV 2.

Hektisk sommer

23-åringen har ikke kjæreste for tiden og er singel. Han får mange hyggelige hilsner på Facebook og i sosiale medier, men med et hektisk artistliv har han hverken tid til Tinder eller kjæreste for tiden.

– Hvordan er det med sommerflørtingen i sommer?

– Den er litt dårlig, jeg rekker ikke så mye og det blir masse reising i sommer. Jeg har ikke tid til kjæreste akkurat nå, sier han.

Hyllest

Under sin opptreden på Allsang på Grensen, ble Morgan Sulele hyllet på scenen av programleder Katrine Moholt for at «Bare min» har solgt til dobbel platina. Låta hans har også vært streamet over 50 millioner ganger.