GODT GIFT: David og Victoria Beckham har vært gift i 16 år.  Foto: Ian West / NTB scanpix
GODT GIFT: David og Victoria Beckham har vært gift i 16 år.  Foto: Ian West / NTB scanpix

Hyller kona med ny tatovering

Og nå blir David Beckham skuespiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

4. juli 1999 fikk David Beckham (40) sin Posh Spice. Nå hyller han kona Victoria Beckham (41) med en ny tatovering, som han selvsagt viser frem på bildetjenesten Instagram

99 was a good year for me ...

Et bilde publisert av David Beckham (@davidbeckham)

Excited to see The Man from U.N.C.L.E! @guyritchie @davidbeckham 😏 x vb #MANfromUNCLE

Et bilde publisert av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

– Bra år

Den ferske tatoveringen er, i motsetning til mange av de andre han har, svært enkel. Tallet 99 er skrevet i blekk på hans høyre lillefinger.

«99 var et godt år for meg», skriver fotballstjernen under bildet. 

For Beckham vant ikke bare kjærligheten i 1999, han vant også både Premier League, FA-cupen óg Champions League med Manchester United samme år. 

Mange nordmenn husker CL-finalen best for at Ole Gunnar Solskjær satt inn det avgjørende målet, men det var Beckham som sto for cornene i forkant av begge Uniteds mål i kampen mot tyske Bayern München, som rødtrøyene til slutt vant 2-1. 

Blir skuespiller

Beckham, som la fotballskoene på hyllen i 2013, har også jobbet mye som modell, og har sin egen parfyme. Nå er han klar for en ny rolle, bokstavelig talt. Han skal nemlig spille i Guy Richies nye film «The man from U.N.C.L.E». Det skriver britiske The Sun, etter at Beckhams verdensberømte kone avslørte nyheten på sin Instagram-konto. Det er planlagt at filmen skal ha premiere allerede i år.