KRANGLER: Både Nicki Minaj og Katy Perry går ut mot Taylor Swift og hennes musikkvideo «Bad Blood» på Twitter. Foto: Evan Agostini/Scott Roth/Jordan Strauss/Invision/AP
KRANGLER: Både Nicki Minaj og Katy Perry går ut mot Taylor Swift og hennes musikkvideo «Bad Blood» på Twitter. Foto: Evan Agostini/Scott Roth/Jordan Strauss/Invision/AP

Sangstjerner i Twitter-krig

Først var det bare Taylor Swift og Nicki Minaj. Nå har også Katy Perry blandet seg inn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det hele begynte da Nicki Minaj (32) la ut en klagende twittermelding, fordi låten hennes «Anaconda» ikke ble nominert til beste musikkvideo under MTV Video Music Awards.

Minaj ble derimot nominert i kategorien årets kvinnelige video. 

– Elsker deg

Popprinsessen Taylor Swift (25) er nominert til hele ni priser. Hennes musikkvideo «Bad Blood», hvor hun har fått med seg et stjernelag av musikervenner, er nominert til syv priser, blant annet årets video.

Da nominasjonene ble kjent la Minaj ut følgende melding:

– Hvis videoen din hyller kvinner med svært tynne kropper, blir du nominert til årets video. 

Rapperen la så til en hel del, ganske åpenbart ironiske, smilefjes, før hun fortsatte:

– Men tro meg. Jeg kommer til å stå på den scenen og hente min pris for årets video. 

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og en av dem som raskt slo tilbake var altså sangyndlingen Taylor Swift, som tydeligvis følte seg truffet.

– Jeg har ikke gjort noe annet enn å elske og støtte deg. Det er ikke likt deg å sette kvinner opp mot hverandre. Kanskje en av mennene tok din plass, svarte hun Minaj. 

– Hæ? Tror ikke du leser tweetene mine. Jeg sa ikke et ord om deg. Jeg elsker deg like mye. Men du burde snakke om dette, skrev rapperen tilbake til Swift. 

Fiender

Nå slenger også Katy Perry seg inn i diskusjonen. 

– Det er ironisk å bruke argumentet om å sette kvinner opp mot hverandre, når man samtidig tjener penger på å slå ned på en kvinne, skriver hun i tweeten som skal være rettet mot Swift.

Ifølge nettstedet NDTV Movies har det har lenge vært spekulert i et fiendskap mellom Swift og Perry. Swifts låt «Bad Blood», handler om en rivalisering med en annen artist, og angivelig er denne artisten nettopp Perry. 

Ryktene skal ha det til at Swift gjør narr av Perry ved flere anledninger i videoen, og at det hele er et svar på at Katy Perry gjorde narr av Taylor Swift under årets Super Bowl-show.