BENEKTER OVERGANG: Real Madrids manager Rafael Benítez er overbevist om at Sergio Ramos blir værende på Santiago Bernabeu. (Foto: Paul Crock)
BENEKTER OVERGANG: Real Madrids manager Rafael Benítez er overbevist om at Sergio Ramos blir værende på Santiago Bernabeu. (Foto: Paul Crock)

Benitez benekter Ramos-overgang

Real Madrid-manageren er hundre prosent sikker på at midtstopperen blir.

Torsdag holdt Real Madrid pressekonferanse i anledning fredagens prestisjeoppgjør mot Manchester City, men det var ikke Los Blancos' lyseblå motstandere det fremmøtte pressekorpset ville høre om.

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Manchester United-manager Louis van Gaal ønsker seg Sergio Ramos til klubben, men Rafael Benítez går langt i å avkrefte en overgang for den 29 år gamle landslagsstopperen.

– Jeg har stor respekt for Louis van Gaal, men Sergio (Ramos) vil bli værende hos oss. Han er vår spiller og vår kaptein. Jeg ønsker å se han her når sesongen starter for han er en nøkkelspiller for oss, sier han ifølge Sky Sports.

Et litt kryptisk svar når tar med i betraktningen at det som regel er Real-president Florentino Pérez som styrer overgangsplanene i hovedstadsklubben. Men da Benítez nok en gang blir konfrontert med spørsmålet om en mulig Ramos-overgang er manageren ikke like vag.

– Det er 100 prosent sikkert. Jeg insisterer på at både jeg og klubben er helt klar på det. Sergio (Ramos) skal være her. Fotball kan være merkelig, men Ramos skal ingen steder, sier han.

Selv om det kanskje ikke blir noen Sergio Ramos på Old Trafford i august, kan Manchester United-fansen glede seg over at deres spanske sisteskanse David de Gea sannsynligvis blir værende.

– Det er veldig enkelt med David de Gea. Han er ikke vår spiller så jeg har ingenting å si om han, sier Real Madrid-manageren.

9. august tar Benítez med seg stjernegalleriet sitt til Oslo og Ullevaal for sesongoppkjøringens siste treningskamp mot Vålerenga. En kamp 55-åringen gleder seg til.

– Min erfaring med å reise til Norge er veldig god. Det er alltid hyggelige mennesker der, og de liker fotball godt. Forhåpentligvis blir det en fantastisk kamp som alle vil nyte, sier Benítez.