TIPPER: Rekdal plukker daglige kamper fra Langoddsen.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix FOTO: TEIGEN, TROND REIDAR /
TIPPER: Rekdal plukker daglige kamper fra Langoddsen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix FOTO: TEIGEN, TROND REIDAR /

Rekdals oddstips ser på Europa League

Håndplukket to kvalifiseringskamper fra Langoddsen - nordmenn i aksjon.

INTER BAKU - FH (EUROPA LEAGUE) H: 1,60 U: 3,25 B: 4,05
Inter Baku tok en sterk 2-1 seier på Island i første kamp. FH er i full kampform, midt i sesongen, og kjemper om serieledelsen. FH ledet også lenge 1-0, men da islendingenes keeper ble utvist etter 50 minutter ble det tøft. Inter snudde kampen og vant 2-1. FHs reservekeeper er 44 år, og kommer sannsynligvis til å stå i Baku. Inter er en ung klubb og har aldri tatt seg videre fra andre kvalifiseringsrunde, men nå har de en god mulighet.

IFK GÖTEBORG - S. WROCLAW (EUROPA LEAGUE) H: 1,65 U: 3,15 B: 4,00
Det er gode tider for IFK Göteborg. De leder fortsatt Allsvenskan etter å ha spilt uavgjort både hjemme og borte mot andreplasserte Norrköping på kort tid, i tillegg klarte de 0-0 borte mot Slask Wroclaw i første møte. Slask tapte 1-4 for Henning Berg og Legia Warszawa i serieåpningen i helga, og kommer kanskje ikke til Göteborg med så mye selvtillit. Den norske forsvarsduoen Thomas Rogne og Haitam Aleesami kan begge være i aksjon for “Blåvitt”.

Sjekk alle våre oddstips her!