TIPPER: Kjetil Rekdal leverer daglige oddstips til Sport Og Spill.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /
TIPPER: Kjetil Rekdal leverer daglige oddstips til Sport Og Spill. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /

Rekdals oddstips: Champions League

Tre lag kjemper for å kvalifisere seg til neste runde - sjekk ekspertanalysen!

STEAUA - TRENCIN (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,58 U: 3,35 B: 4,90
Steaua Bucharest leder 2-0 etter første kamp. Sterk borteseier av Steaua, nå er det bare oppløpssiden igjen. De fulgte opp suksessen med en sterk borteseier i serien i helga, 3-0 over Pandurii Targu Jiu. Steaua trenes av klubblegenden Mirel Radoi, en meget dyktig stopper i sin tid, som spilte 186 kamper for klubben. Trencin vant også i helga da de serieåpnet borte mot Zemplin Michalovce. Det ble 1-0, nederlenderen Ryan Koolwick kom innpå og ble matchvinner. Steaua trenger ikke vinne, men de er på hjemmebane, og må levere litt underholdning.

LECH POZNAN - SARAJEVO (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,40 U: 3,65 B: 6,75
Lech Poznan leder 2-0 etter første møte i Sarajevo. Sterk borteseier for Lech på olympiastadion, målscorere var finske Hämäläinen og tyske Thomalla. Det ble allikevel skuffelse for Lech i helga, da de tapte serieåpningen 1-2 hjemme for Pogon Szczecin. Sarajevo hadde spillefri med fullt fokus på denne kampen. Det er allikevel ikke sikkert det er en fordel for Sarajevo, da laget ikke er helt matchklart enda. Ingen av disse lagene spilte i første runde i kvaliken, og Lech er kanskje noe mer i rute. Dessuten må de, som Steaua, levere underholdning på hjemmebane.

VIDEOTON - TNS (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,35 U: 3,95 B: 7,00
De ungarske seriemesterene Videoton vant 1-0 over The New Saints i Wales i første kamp. Videoton var i gruppespillet i Europa League i 2012 etter å ha slått ut Slovan Bratislava, Gent og Trabzonspor i kvalifiseringsrundene. De kom på tredjeplass i gruppa etter å ha slått både Basel og Sporting Lisboa hjemme. I 2013 ble det flopp mot Podgorica fra Montenegro, og de er nok rimelig klare på at de ikke skal feile her. TNS har ikke utrettet særlig i europeisk sammenheng til tross for at de har deltatt mye i kvalifiseringsrundene. De slo ut færøyiske B36 i forrige runde, men det stopper nok her.

Les alle våre oddstips for morgendagens kamper.