Solid innsats som hjelper for Alexander Kristoff har ført til ny kontrakt etter bare et halvt år som proff for Sven Erik Bystrøm.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Solid innsats som hjelper for Alexander Kristoff har ført til ny kontrakt etter bare et halvt år som proff for Sven Erik Bystrøm. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sven Erik Bystrøm forlenget kontrakten med Katjusja

Solid innsats som hjelper for Alexander Kristoff har ført til ny kontrakt etter bare et halvt år som proff.

23-åringen har hatt en imponerende vår som helt fersk proff hos Katjusja.

Det har nå ført til at han har forlenget kontrakten med det russiske laget. Kontrakten han var på strakk seg ut 2016. Nå løper den ut 2017.

I en pressemelding får Bystrøm ros for innsatsen som hjelperytter for Kristoff i ritt som Flandern rundt, Tre dager si De Panne, Tour of Qatar, Tour of Norwau og Tour des Fjords.

– Det er fint å se at Alexander Kristoff og lagledelsen setter pris på mitt arbeid for laget. Katjusja presser meg ikke, men gir meg tid til å utvikle meg. Jeg lever fremdeles drømmen. Da Katjusja spurte meg om å forlenge kontrakten, tvilte jeg ikke et sekund, sier Bystrøm.

Da han snakket med TV 2 om ny kontrakt med Bystrøm i mai, sa han dette om ambisjonene sine fremover:

– Jeg håper å bli kaptein slik som Alex i framtiden, men jeg må gå runden og være hjelperytter først. Så får vi se om noen år.

Katjusja-sjef Viatsjelav Ekimov sier i pressemeldingen at laget er overbevist om at Bystrøm kan prestere i andre ritt enn bare de som passer for Kristoff.