SJARMØR: En smilende prins George (2) er fotografert sammen med sin far prins William (33) av motefotografen Mario Testino. Foto: Mario Testino/Kensington Palace
SJARMØR: En smilende prins George (2) er fotografert sammen med sin far prins William (33) av motefotografen Mario Testino. Foto: Mario Testino/Kensington Palace

Se så stor! Se det ferske bildet av prins George før hans toårsdag

Den britiske prinsen skal feire toårsdagen med et privat bursdagsselskap sammen med sin familie. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I morgen fyller prins George to år. I den anledning delte Kensington Palace et nytt bilde av den lille sjarmøren på sosiale medier.

– Se hvem som fyller to år i morgen! Gratulerer med dagen, prins George, skrev Kensington Palace på Twitter

Bildet viser en smilende George sammen med sin far prins William. Det er tatt under lillesøster prinsesse Charlottes dåp, som ble holdt i den lille landsbyen Sandringham i England tidligere denne måneden

Motefotograf

Fotografen bak bildet er den verdenskjente motefotografen Mario Testino (60). Det var han som tok de offentlige portrettene fra prinsesse Charlottes dåp. 

Han er best kjent for sine Vogue og Vanity Fair-forsider, og er supermodellen Kate Moss' favorittfotograf. Testino har kjent kongefamilien i årevis, og han har vært fast ansatt av det britiske kongehuset i nærmere 30 år.

Fyller to år

Look who's turning two tomorrow! #HappyBirthdayPrinceGeorge

Et bilde publisert av Kensington Palace (@kensingtonroyal)

The Mirror skriver at dette bildet er det eneste publikum vil se av George i forbindelse med hans bursdag.

Prinsen skal feire dagen i sitt nye hjem Anmer Hall i Norfolk sammen med sin familie.

Foreldrene skal holde et privat bursdagsselskap for prinsen, med kun nær familie og venner til stede, skriver The Mirror. 

Storebror

I starten av mai ble George storebror til prinsesse Charlotte Elizabeth Diana

I et intervju i forrige uke innrømte prins William at det er mye å holde styr på når han og hertuginne Kate (33) har to små barn i huset.

– Det er mer ansvar når man har to små man skal se etter, særlig når George er der. Han er som en liten ape, sa prins William.

– Det er fantastisk å ha en liten familie, og jeg er henrykt, la han til, ifølge The Mirror