– Jeg måtte slutte å tenke

Tarik Elyounoussi forteller hva som gikk galt forrige sesong.

LILLESTRØM (TV 2): Hoffenheim-spilleren gikk fra å storspille og være et fast innslag i Hoffenheim-troppen før jul, til å slite benken siste halvdel av forrige sesong.

Når TV 2 møter 27-åringen på treningsleir med den tyske klubben i Lillestrøm, forteller han hva som skjedde.

- Det begynte veldig bra, både for meg og laget, og så dabbet det av etterhvert, oppsummerer nordmannen.

- Det var en periode hvor jeg var litt sliten. Det ble for mange kamper. De gangene andre på laget fikk hvilt seg når det var landslagssamling, så var jeg her og spilte kamper. Man blir litt sliten, forklarer han.

- Han startet veldig bra, men fikk en liten skade. Vi har også en veldig stor tropp, så kampen om plassene er alltid tøff, utdyper Hoffenheim-speideren som hentet nordmannen til Bundesligaen i 2013, Lutz Phannestiel.

Nå stiller den norske landslagsspilleren neppe langt bak i køen. Hele klubben har nemlig valgt ut Elyounoussis tidligere hjemmebane, Åråsen, som åsted for sin sesongoppkjøring.

- Det er veldig hyggelig for meg å være her. Det er ikke ofte man drar til Norge på treningsleir. Det har vært veldig bra hittil og jeg har ikke fått noen klager fra gutta... ennå, smiler den tidligere Tippeliga-spilleren, som har funnet tilbake spillelysten etter en liten ferie.

- Det gjelder å være med fra start og vise at man vil på laget. Også må man være fokusert, ta vare på seg selv, og slutte å tenke så mye. Det er en del tenking i fotball når det ikke går så bra, forteller han.

- Jeg trives veldig bra i Hoffenheim. Det er en kjempeklubb! Jeg har to år igjen av min kontrakt, og den har jeg lyst til å fullføre.