Blake Shelton og hans kone Miranda Lambert poserer på den røde løperen, under Country Music Awards i Nashville, November 2013. FOTO: TERRY WATT / STELLA PICTURES
Blake Shelton og hans kone Miranda Lambert poserer på den røde løperen, under Country Music Awards i Nashville, November 2013. FOTO: TERRY WATT / STELLA PICTURES

Countrystjerner skiller seg

Etter fire års ekteskap skilles Blake Shelton og Miranda Lambert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den amerikanske countrystjernen Blake Shelton (39) annonserte mandag i en pressemelding at hans fire år lange ekteskap med Miranda Lambert (31) er slutt, skriver TMZ.

– Dette er ikke hva vi hadde sett for oss. Det er med stor sorg vi fortsetter videre i livet uten hverandre. Vi ber om ro og fred  i denne vanskelige private tiden, uttalte paret i pressemeldingen.

De to countrysangerne møttes for 10 år siden, under en konsert, der de sang enn duett sammen. Blake Shelton fridde i 2010 , og de giftet seg året etter i mai 2011 i byen Boerne, Texas.

Countrystjerner

Ekteskapet gjorde Miranda og Blake til det høyeste profilerte paret innen countrymusikken. Begges karrierer fikk et løft etter at de giftet seg.

Blake Shelton ble dommer i «The Voice» på NBC i 2011, og Miranda Lambert vant en Grammy Award samme året for beste countryalbum.

Spekulasjoner

Shelton og Lambert var hyppig utsatt for spekulasjoner rundt deres eksteskap og at de hadde problemer. Det gikk så langt at de til slutt begynte å ironisere over alle ryktene.

Da en tabloid amerikansk avis hevdet at ekteskapet deres slo sprekker, tvitret Blake Shelton:

– Jeg leste akkurat i en avis at ekteskapet vårt snart ryker.

Lambert tvitret tilbake:

– Å, nei! Kan nesten ikke vente å lese om det går bra eller ikke.