I EUROPA: Henning Hauger og Elfsborg møter danske Randers i kvalifisering til Europa League. 
Foto: Nils Petter Nilsson / TT / NTB scanpix FOTO: NILS PETTER NILSSON / TT /
I EUROPA: Henning Hauger og Elfsborg møter danske Randers i kvalifisering til Europa League. Foto: Nils Petter Nilsson / TT / NTB scanpix FOTO: NILS PETTER NILSSON / TT /

Rekdals oddstips: Spenning i Europa League

Henning Hauger og Elfsborg møter Randers i Europa League og LSK får storfint besøk.

LILLESTRØM - HOFFENHEIM (PRIVATKAMP) H: 2,80 U: 3,25 B: 1,95
Det er pause i Tippeligaen, men Lillestrøm hviler ikke. Her er det privatkamp mot Bundesliga-klubben TSG 1899 Hoffenheim med Tarik Elyounoussi i spissen. Spisstalentet Kevin Volland er også en profil i en toppklubb med et meget ungt og talentfullt lag. LSK har mistet Moryke Fofana og Bjørn Helge Riise, og har kanskje godt av en treningskamp for å prøve alternativer før de møter Vålerenga i derbyet.

ELFSBORG - RANDERS (EUROPA LEAGUE) H: 1,80 U: 3,15 B: 3,35
Kvalifisering til Europa League. Første oppgjør endte 0-0 i Randers. Randers skulle seriestartet mot FC København i helga, men kampen ble utsatt da denne kampen ble berammet til tirsdag. Elfsborg vant 1-0 over Häcken hjemme forrige helg, har heller ikke spilt i helga. Alt i alt er Elfsborg et meget sterkt hjemmelag, og det kan være uheldig for Randers at de ikke fikk spilt i helga, da de ikke er helt i matchform. Henning Hauger og co er favoritter til å ta dette.