NY KROPPSKUNST: John Arne Riise (34) hyller fotballklubben Liverpool i sin nye tatovering. Foto: Tor Gunnar Berland /Stella Pictures
NY KROPPSKUNST: John Arne Riise (34) hyller fotballklubben Liverpool i sin nye tatovering. Foto: Tor Gunnar Berland /Stella Pictures

John Arne Riise tatoverte Liverpool-hyllest

Fotballspilleren delte bilde av sin nye tatovering på Instagram. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag kveld delte John Arne Riise (34) et bilde med sine 72.000 Instagram-følgere som viser hans nye tatovering. 

Tatoveringen er en hyllest til hans tidligere fotballklubb Liverpool. Riise har nemlig foreviget sangtittelen «You'll Never Walk Alone» på venstre legg.

– Liverpool er helt klart den viktigste klubben for meg. Det var der jeg opplevde det største man kan på en fotballbane, sier Riise til TV2.

«You'll Never Walk Alone» er selve Liverpool-sangen, som supporterne synger under hver kamp. Sangen har blitt et viktig symbol for klubben, og sangtittelen står skrevet inn i klubbemblemet. 

Starten på en større tatovering

Riise spilte i Liverpool fra 2001 til 2008. I 2005 vant han mesterligaen med den britiske klubben.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg håper at dere liker den og forstår hvor mye de syv årene og deres støtte betyr for meg, skriver han på ved siden av bildet på sin Instagram-profil. 

På Facebook avslører Riise at tatoveringen er tatt på et tatoveringsstudio i Lillestrøm. Fotballproffen forteller at tatoveringen var planlagt.

– Jeg har vurdert den lenge. Dette er starten på en større tatovering, sier Riise. 

Riise har ikke tall på hvor mange tatoveringer han nå har.

– Men alle står for noe eller betyr noe for meg, sier han.