One Direction kan være historie

Ifølge produsent Simon Cowell kan enden være nær for det populære boybandet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I begynnelsen av juni meldte The Sun at One Direction ville ta en årelang pause, men det hele ble fort avkreftet av en representant for bandet. 

– Alt er ren spekulasjon og ikke basert på fakta. Bandet er spente på sitt splitter nye, femte album, og deres kommende turné, uttalte representanten da.

Nå sier produsent Simon Cowell (55) at pausen kommer etter innspillingen av album og verdensturneen. Cowell sier også at det er mulig de fire medlemmene ikke finner sammen igjen, ifølge The Sydney Morning Herald. Bandet kan dermed være historie etter november.

FORSVANT: Zayn Malik fikk nok av boybandlivet. Foto: Doug Peters
FORSVANT: Zayn Malik fikk nok av boybandlivet. Foto: Doug Peters

– De har nok hits nå, de kan ta en pause og gjøre andre ting de ønsker å gjøre. Jeg håper de vil ta litt tid vekk fra hverandre, og at de ønsker å komme sammen igjen. Det er en morsom jobb, men det er helt opp til dem, sier boyband-sjefen.

Det har vært et turbulent år for One Direction-fansen, spesielt etter Zayn Malik forlot bandet fordi han «ville leve som en normal 22-åring». 

Forrige uke ble det kjent at Louis Tomlinson (23) venter barn med Briana Jungwirth, og ryktene skal ha det til at Liam Payne (21) er forlovet. Britiske tippeselskaper har tidligere spådd at Niall Horan (21) blir nestemann som slutter i supergruppen. 

I Intervjuet med The Sun forteller stjerneprodusenten også at han har tatt en alvorsprat med den vordende 1D-pappaen. 

– Jeg sa han måtte manne seg opp og at han er i stand til å ta seg av barnet. Han har ikke drept noen. Han gjorde noen gravid. Det skjer hver dag over hele verden.