SLITNE STJERNESPILLERE: Lionel Messi og Neymar er ikke med Barcelona på sommerens USA-turné. FOTO: LLUIS GENE
SLITNE STJERNESPILLERE: Lionel Messi og Neymar er ikke med Barcelona på sommerens USA-turné. FOTO: LLUIS GENE

Messi og Neymar står over sommerturné

De to superstjernene trenger hvile.

Lionel Messi er ikke med Barcelona til USA, der laget varmer opp til kommende sesong med tre treningskamper. Den argentinske stjernespilleren trenger hvile.

Det samme gjelder for Neymar. Derfor vil ikke Barca-trener Luis Enrique komme med noen unnskyldninger for å la de største stjernene bli hjemme. Han sier bare at turen til USA er tøff nok for de spillerne som er med.

Stjernegalleriet fra Barcelona, uten de to søramerikanske heltene, landet i Los Angeles søndag. Enrique og Andrés Iniesta virket friske etter den lange flyturen og kom rett til møte med mediene. Der ble det selvsagt et tema at de to aller største stjernene ikke var med på turen.

Barcelona spiller kampen mot Los Angeles Galaxy allerede tirsdag på Rose Bowl, og deretter står det ytterligere to kamper på programmet på USA-turneen.

– Det er veldig lett å svare på spørsmålene dere har om Messi og Neymar. Som trener må jeg passe på at spillerne får litt hvile og noen tiltrengte feriedager. De må få en mulighet til å ta seg inn etter en sesong som har vært svært lang, sa Enrique til de fremmøtte pressefolkene.

Ved siden av storspillerne Messi og Neymar, har han også latt være å ta med keeper Claudio Bravo, midtbanespilleren Javier Mascherano og forsvareren Dani Alvez til sesongforberedelsene i Nord-Amerika. (©NTB)