Tromsø  20150512.
Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter  kampen  Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /
Tromsø 20150512. Eliteserien fotball 2015.Vålerengas trener Kjetil Rekdal etter kampen Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim Stadion tirsdag ettermiddag. Kampen endte 4-5. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix FOTO: BERTINUSSEN, RUNE STOLTZ /

Oddstips: Sjekk Rekdals søndagskupong

Fokus på Oddsen-ligaen og finsk fotball - spår seier til opprykksjagende Raufoss.

RAUFOSS - NOTODDEN (ODDSENLIGAEN) H: 1,70 U: 4,00 B: 2,95
Toppkamp i avdeling 2. Raufoss leder serien med 29 poeng, Notodden følger på fjerdeplass med 20. Raufoss er ubeseiret med 9-2-0 denne sesongen, og de har vunnet alle hjemmekampene. Her må Notodden dra ut et trumfkort av ermet for å vise at de vil være med i kampen om opprykk. De avsluttet vårsesongen sterkt med fire strake seire over Lørenskog, Ørn-Horten, Sprint-Jeløy og Fram. Raufoss er dog av et annet kaliber, og de er naturlige favoritter til å ta en ny hjemmeseier.

FANA - EIDSVOLD-TURN (ODDSENLIGAEN) H: 1,50 U: 4,25 B: 3,65
Fana ligger på femteplass i avdelingen, og er i skrivende stund et av fire lag som ligger på 17 poeng. Meget viktig å vinne naturligvis, og Fana bør ha gode muligheter mot bunnlaget Eidsvold-Turn. Fana har tre uavgjort og en seier på de fire siste. Eidsvold klarte 1-1 mot Odd 2 i siste kamp før pausen, men borte har det vært vanskelig.

SEINÄJOEN JK - HIFK (VEIKKAUSLIIGA) H: 1,37 U: 3,65 B: 6,30
SJK ligger på tredjeplass i Veikkausliiga med 30 poeng, syv bak serieleder HJK Helsinki. Men - Seinäjoen har hele tre kamper mindre spilt. Dermed kan gullkampen i Finland bli ganske interessant utover høsten. SJK har vunnet de to siste hjemmekampene mot bunnlagene KTP og VPS, møter her HIFK, som kanskje er mer kjent for ishockey. Nå har fotballavdelingen rykket opp, og nykommeren er helt oppe på sjetteplass med 20 poeng, og hele fire kamper mindre enn serieleder HJK. HIFK har spilt fem U på de siste åtte kampene, men SJK har vært hjemmesterke i lang tid. Disse lagene møttes på samme bane i mai, da vant SJK 2-0.