Dimitri Payet fikk god hjelp av Martin Samuelsen da i lørdagens treningskamp mot Southend. Foto: Instagram/Martin Samuelsen
Dimitri Payet fikk god hjelp av Martin Samuelsen da i lørdagens treningskamp mot Southend. Foto: Instagram/Martin Samuelsen

Martin (18) herjet igjen:
– Payet og jeg er et radarpar

Var involvert i samtlige mål da West Ham vant 3-2.

Martin Samuelsen (18) debuterte for West Ham i Europaliga-kvalifiseringen tidligere denne uken, og lørdag fortsatte den eventyrlige sommeren for nordmannen.

I treningskampen mot Southend, som West Ham til slutt vant 3-2, var Samuelsen involvert i alle tre målene.

– Hva skjer, Martin?

– Nei, det går over all forventning nå! Jeg og Payet er et radarpar, sier nordmannen til TV 2. 

Har funnet tonen med stjernekjøpet

Franskmannen Dimitri Payet ble signert for nærmere 140 millioner kroner denne sommeren og Samuelsen er hittil godt fornøyd med samarbeidet – selv om franskmannen har til gode å lære seg engelsk.

– Det er klart han har forventninger til seg med den overgangssummen, men man ser også at han kan gjøre ting de fleste andre ikke kan. Og når du spiller med gode spillere, så blir du god selv.

Payets første mål kom etter et skudd fra Samuelsen som keeper måtte gi retur på. Det andre målet kom på frispark som Samuelsen hadde skaffet. På det siste målet ble Payet spilt fri av Samuelsen, før han satte ballen i mål via en Southend-fot.

Seriestarten i Premier League er kun tre uker unna og Samuelsen innrømmer at sommeren har gitt ham store forventninger for den kommende sesongen.

– Dette gjør meg full av håp og hever forventningene ytterligere. Jeg håper å levere varene når de viktige kampene kommer.

West Ham gikk ut i 4-2-3-1-formasjon med Payet sentralt bak spissen og Samuelsen på venstre kant.