Gareth Bale er nok en gang aktuell for Manchester United.
Gareth Bale er nok en gang aktuell for Manchester United.

Fotballryktene: – Nå er Bale United-aktuell igjen

Og Arsenal vil ha Edin Dzeko.  Sjekk søndagens fotballrykter her. 

Louis van Gaal hintet lørdag om at det var en overraskelse på vei inn til Manchester United. Sunday People spekulerer nå i om det kan være Gareth Bale. Bale har vært linket til United lenge og avisen skriver at kilder på Old Trafford har bekreftet at waliseren fortsatt er på radaren til klubben. 

Bale kostet Real Madrid 85 millioner pund for to år siden, noe som tilsvarer litt over en milliard med dagens kurs.

Men det er ikke bare fremover på banen van Gaal leter etter forsterkninger. Skulle David de Gea forsvinne til Real Madrid må det inn en erstatter for ham. Van Gaal er glad i å hente spillere fra hjemlandet og hva er vel da bedre enn å hente den nederlandske landslagskeeperen Jasper Cillessen?.

Ifølge Daily Mail er Ajax-keeperen van Gaals førstevalg som erstatter for de Gea og Amsterdam-klubben skal allerede ha begynt å sondere terrenget etter en ny keeper.

Dermed kan 26-åringen bli gjenforent med sin tidligere lagkamerat i Ajax, Daley Blind. 

Hugo Lloris har også blitt nevnt som en potensiell ersatter for de Gea, men franskmannen er foreløpig ute med et brudd i håndleddet. 

I London sitter Jose Mourinho og ønsker seg Everton-talentet John Stones. Everton på sin side, har advart Chelsea om at de ikke ønsker å selge midtstopperen som nylig signerte en kontrakt som binder ham til klubben ut 2019-sesongen.

Mourinho skal være villig til å bla opp mye penger for å sikre seg 21-åringen, men han har også forhørt seg om den italienske forsvarsspilleren Alessio Romagnoli, melder Sky Sports Italia. 20-åringen var forrige sesong på utlån fra Roma til Sampdoria og er nå tilbake i moderklubben. Roma har allerede takket nei til et bud fra AC Milan på midtstopperen og prislappen forventes å ligge på rundt 260 millioner.  

Ifølge Daily Star vurderer Arsenal nå å hente Edin Dzeko til Emirates.  Dzeko har ryktes på vei vekk fra Manchester City lenge - og da med Roma som en aktuell kandidat. Men den bosniske spissen ønsker å bli værende i England. Wenger ønsker å få inn en spiss for å styrke angrepsrekken. 

Et annet alternativ skal være Borussia Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang. The Telegraph skriver at Wenger vil by 382 millioner for 25-åringen, som scoret 16 mål for den tyske klubben forrige sesong.  

The Mirror melder søndag at Tottenham kommer til å komme med et bud på West Bromwich-spissen Saido Berahino de nærmeste dagene. 21-åringen har vært koblet til London-klubben før og budet skal ligge på rundt 190 millioner kroner.  

Christian Bentekes overgang til Livepool er nært forestående og nå ønsker Aston Villa å erstatte ham med QPR-spissen Charlie Austin. Spissen scoret 18 mål i Premier League forrige sesong og er også linket til Newcastle, Crystal Palace og Leicester. Villa ønsker å tilby QPR 190 millioner kroner for spissen, skriver the Mirror.