SINT?: Det er vanskelig å vite hva Taylor Swift mener i sin kommentar på  Miley Cyrus' Instagram-bilde. Foto: Evan Angostini/Invision/AP
SINT?: Det er vanskelig å vite hva Taylor Swift mener i sin kommentar på  Miley Cyrus' Instagram-bilde. Foto: Evan Angostini/Invision/AP

Miley Cyrus gjør narr av Taylor Swift
–  slik slår superstjernen tilbake 

«Shake it off»-sangeren svarer med spydig Instagram-kommentar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Miley Cyrus (22) er igjen ute etter å erte på seg folk. Denne gangen er det sangstjernen Taylor Swift (25) det går utover, og det ved hjelp av bildetjenesten Instagram.

Bildet Cyrus publiserte er opprinnelig fra 2011. Hva som fikk «Hannah Montana»-stjernen til å legge det ut på nytt er foreløpig uvisst. Det kan se ut som hun rett og slett ikke har plukket det opp tidligere, siden hun har nevnt brukeren @fuckjerry, en humornettside, under innlegget. Bildet er en såkalt «face swap» (ansiktsbytte) av Justin Bieber og Taylor Swift, med teksten «Hvis du bytter ansikter på Justin Bieber og Taylor Swift, ser de ut som en søtt, lesbisk par».

Etter en stund svarte Swift i en kommentar under bildet. 

– Jeg sender deg kjærlighet, skriver hun, helt enkelt. 

Hva «Shake it off»-sangeren mener med det, må være opp til enhver å bedømme, men flere tusen mennesker har i etterkant kommentert Cyrus' bilde med samme setning. Samtidig har nesten 500 000 likt innlegget.

@fuckjerry

Et bilde publisert av Miley Cyrus (@mileycyrus)