BLIR SKUESPILLER PÅ HELTID: Paul Walkers lillebror – Cody Walker. FOTO: LUIS MARTINEZ /
BLIR SKUESPILLER PÅ HELTID: Paul Walkers lillebror – Cody Walker. FOTO: LUIS MARTINEZ /

Steppet inn for sin avdøde bror Paul Walker – nå får han egen Hollywood-karriere 

Cody Walker (27) går i brorens fotspor og har fått en stor rolle i en film om andre verdenskrig.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da skuespiller Paul Walker døde i en tragisk bilulykke i 2013, ble lillebror Cody Walker (27) nødt til å steppe inn for at den syvende «Fast and the Furious»-filmen skulle få se dagens lys.

Produksjonen var midt i filminnspillingen da de fikk den fryktelige beskjeden, og valgte til slutt å fullføre filmen uten sin store stjerne.

Har brorens blå øyne

Men for å få til det, var de avhengig av Walkers brødre. Broren Celeb (38) ble brukt til avstandsscener fordi han har en lignende kroppsbygning som Paul, mens Cody (27) ble brukt i nærbildene fordi han har øyne som er slående like sin storebror.

Cody er utdannet ambulansesjåfør, og alt han tidligere hadde gjort av filmarbeid, var å stille opp i en dokumentar eller to om sin bror. I «Fast and the Furious 8», ble han derimot kastet rett inn i en stor rolle, og det til enorm respons fra seerne

Satser på karriere som skuespiller

Nå har ambulansesjåføren tatt spranget og vil satse på en karriere som skuespiller, melder Deadline. Torsdag ble det kjent at han har landet en stor bi-rolle i den kommende krigsfilmen USS Indianapolis. 

Han skal spille mot blant andre Nicolas Cage i filmen, som hander om et krigsskip som ble torpedert da det skulle frakte deler til atomvåpen i slutten av andre verdenskrig.

Siden oppdraget var topphemmelig, ble ikke skipet meldt savnet før fire dager senere. 300 av de nesten 1200 ombord på båten gikk ned med skipet, mens resten ble utsatt for dehydrering, haiangrep og saltvannsforgiftning mens de ventet på redningen.

Filmen er ventet å ha premiere neste vår på minnedagen for de som døde i krigen.