VINNERNE: Pierre Olsson fra Falkenberg i Sverige og Martine Sjøhaug fra Drammen gikk til topps i årets finale av «Paradise Hotel». Foto: TV3
VINNERNE: Pierre Olsson fra Falkenberg i Sverige og Martine Sjøhaug fra Drammen gikk til topps i årets finale av «Paradise Hotel». Foto: TV3

Brudd for Paradise-paret

Martine Sjøhaug (21): – Pierre har også sagt til meg at han har mistet følelsene sine for meg, og at han ikke er forelsket lenger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I knew i loved you when i started making excuses for the way you hurt me.

Et bilde publisert av Martine Sjøhaug (@martinesjohaug)

Vinnerne av årets Paradise Hotel, Martine Sjøhaug (21) og Pierre Louis Olsson (21), var et av parene som fant kjærligheten inne på hotellet i vinter.

Nå er det imidlertid slutt mellom Paradise-vinnerne. Det bekrefter Sjøhaug på sin blogg

– I går hadde jeg en av de verste dagene i mitt liv. Pierre og jeg har valgt å gjøre det slutt!, skriver hun.

På spørsmål fra TV 2 bekrefter Sjøhaug bruddet. 

– Jeg kommer ikke til å ha noe kontakt med Pierre i framtiden, legger hun til.

Hintet på sosiale medier

Sjøhaug publiserte sent i går kveld et bilde på Instagram, med teksten «he told me I deserved the world, but he never ones tried to give it to me - something I should have realised a long time ago».

I dag la hun ut en selfie, og skrev «I knew i loved you when i started making excuses for the way you hurt me».

Singel

Olsson har allerede status som singel på Facebook. Det er også hele fire uker siden Sjøhaug sist la ut et bilde av de to sammen på Instagram, noe hun tidligere har gjort ofte. I tillegg byttet Sjøhaug i går ut sitt profilbilde på Facebook, fra et av de to sammen til et av Sjøhaug alene. 

💔

Et bilde publisert av Martine Sjøhaug (@martinesjohaug)

Også Olsson bekrefter bruddet i en sms til TV 2. 

– Hun trengte en grunn til å blogge, svarer svensken sarkastisk på spørsmål om hva som var grunnen til bruddet.

Etter bruddet sier Sjøhaug hun ikke angrer på at hun ikke slapp den beryktede kula under den avsluttende troskapstesten i Paradise Hotel. Paret valgte å dele premien på 300.000 kroner. De to fikk også mye oppmerksomhet for å ha sex inne på hotellet.

Får støtte

I en kommentar på Instagram skriver Elin Bergius, som også var deltaker i siste sesong av Paradise Hotel, en sympatimelding til Sjøhaug. 

– Vännen min <3 det blir bättre med tiden, du är välkommen till Stavanger om de skulle hjälpa dig att komma bort lite <3 men tänk positivt, tänk så mycket du lärt och hur mycket bra du fått ut ifrån denna tiden. Glad i dig

Bergius fikk også kjæreste under hotelloppholdet, og holder fortsatt sammen med Christian Fredrik Trælnes. Paret bor nå sammen i Stavanger.

Hvem får hunden?

Olsson og Sjøhaug kjøpte hund sammen for kun to uker siden, og fansen er nå bekymret for hvem som skal beholde den. 

– Men hvis de har slått opp, hvem har den søte hunden da? skrev en Instagram-følger før nyheten ble bekreftet.

–  Lille Hugo boss som vi skaffet oss sammen for bare 2 uker siden, blir det mest sannsynlig Pierre som beholder, skriver Martine i blogginnlegget.