INSPIRERT:  – Hun er mer åpen og fri nå, sier Brody Jenner om Caitlyn. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/XPX/STarmaxinc.com
INSPIRERT:  – Hun er mer åpen og fri nå, sier Brody Jenner om Caitlyn. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/XPX/STarmaxinc.com

Brody Jenner (31) om farens kjønnsskifte:
– Kaller henne fortsatt pappa

Sønnen åpner seg om forholdet til transkjønnede Caitlyn Jenner. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brody Jenner (31) er Caitlyn Jenners (65) sønn og stebroren til søstrene Kardashian. 

Hyllet

Det var i april at en åpenhjertig Bruce Jenner fortalte hele verden om sitt planlagte kjønnsskifte. I juni var Caitlyn Jenner på forsiden av Vanity Fair, og på farsdagen var nesten hele familien samlet for å hylle henne.

Sønnen Brody har tidligere uttalt at han roter mye med hvordan han skal omtale sin far, og at at han har sagt både Bruce, Caitlyn og pappa om hverandre. 

– Du vet, man må ha litt humor rundt det. Vi tuller med ting og har det gøy, jeg tror det er måten å gjøre det lettere på. Det sier Caitlyn også: «Jeg er fremdeles faren din, det vil jeg alltid være. Det er bare at nå er jeg Caitlyn», sier sønnen ifølge Daily mail.

Vanskelig forhold

De to har ikke alltid hatt et godt forhold. Brody forteller at han ikke brukte mye tid med sin far i barndommen.

– Bruce og jeg hadde alltid problemer. Han var mye fraværende. Nå føles det som om jeg endelig lærer å kjenne personen som er min far. Det har ikke vært lett, men det handler ikke om meg. Det handler om Caitlyn. Jeg tror Caitlyn er lykkeligere nå. Du har bare et liv. Det er kort. Jeg synes du skal være den du er.

– Å være rundt henne er inspirerende. Hun er mye mer åpen og fri nå, sier Brady i et intervju på amerikansk radio

– Mye lykkeligere

31-åringen, som tidligere har uttalt at Kardashian-klanen ikke lenger er hans familie, har hele tiden støttet faren i overgangen fra Bruce til Caitlyn. 

– Du vant gull i kveld. Jeg står ved din side på denne reisen. Jeg elsker deg, pappa, skrev han på sosiale medier da farens planer ble kjent i april. 

– Nå er hun mye lykkeligere. Bruce skjulte mange hemmeligheter, noe man alltid kan merke på folk. Det er bare fantastisk å se, sier sønnen.