SKAL HAN BLI FAR?: One Directions Louis Tomlinson (23) opptrer under en konsert i San Diego, USA, tidligere denne måneden. Foto: Rich Fury / AP
SKAL HAN BLI FAR?: One Directions Louis Tomlinson (23) opptrer under en konsert i San Diego, USA, tidligere denne måneden. Foto: Rich Fury / AP

Den første One Direction-babyen kan være på vei

Louis Tomlinson (23) skal bli far, ifølge en rekke utenlandske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Boybandet One Direction slo for alvor gjennom i 2010 da gruppen ble dannet på den britiske utgaven av X Factor. 

Nå, fem år etter, kan en ny hjørnestein i bandets historie et faktum. Hjerteknuseren Louis Tomlinson skal bli far, som den første av gruppens medlemmer, melder nyhetsbyrået AFP.

Det franske nyhetsbyrået siterer en rekke kjendisblader og britiske aviser som melder om graviditeten.

Nystartet forhold

Moren til den forestående «1D-babyen» skal være Los Angeles-stylisten Briana Jungwirth (23). Hun og Tomlinson har nylig startet et forhold, etter at One Direction-sangeren gikk fra sin ekskjæreste Eleanor Calder i mars.

– Louis er veldig glad og gleder seg kjempe mye til å bli far. Han mener Briana vil bli en fantastisk mor, sier en ikke-navngitt venn av paret til amerikanske People Magazine.

I følge kjendisbladet har Tomlinson sverget å bli ved Jungwirths side gjennom graviditeten, og lover å bli en aktiv pappa i barnets liv, til tross for at forholdet med Briana enda bare er i startgropen.

Ikke interessert i kjendis-status

– De bryr seg virkelig om hverandre, og har tilbrakt mye tid sammen de siste par månedene. Briana er en fantastisk jente, og hun er på ingen måte interessert i Louis sin status som kjendis, sier den anonyme vennen av paret til People. 

Ifølge bladet hadde hun ikke en gang vært på en One Direction-konsert før nylig.

One Direction hadde opprinnelig fem medlemmer, men det ble redusert til fire da Zayn Malik forlot gruppen i mars i år. Bandet har de siste fire årene opplevd enorm suksess, og har solgt over 50 millioner plater.