Jimmy Fallon mistet nesten fingeren på grunn av gifteringen

En dramatisk kjøkkenulykke tok Jimmy Fallon av skjermen i to uker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag var talkshow-vert Jimmy Fallon (40) tilbake på skjermen. På grunn av en fæl hjemmeulykke har programlederen blitt nødt til å avlyse alle sendinger de siste to ukene.

Da han endelig var tilbake på The Tonight Show, startet han med å gi publikum en «high four» med den skadde hånda og fortelle om hendelsen som var nær ved å koste han en finger. 

Gifteringen hadde skylden

– Jeg snublet i et teppe som kona mi er veldig glad i. Jeg kan ikke vente til jeg får brenne det. Jeg gled og falt, og tok meg for. Da jeg kom meg opp igjen og så på fingeren min, så ser jeg at den var sidelengs, forteller Fallon på showet, som du kan se i videovinduet over.

– Jeg trodde den var brukket, og jeg syntes det var forferdelig. Men det som hadde skjedd, var at gifteringen min festet seg fast i et glassbord, slik at fingeren min nesten ble revet tvert av, forteller han.

Fallon fikk beskjed om at prognosene ikke var spesielt gode for å få beholde ringefingeren.

Måtte igjennom komplisert operasjon

– De fortalte at de vanligvis må kutte av hele fingeren når slikt skjer, forteller Fallon.

Men legene gjorde et iherdig forsøk, og etter en seks timers operasjon, ble fingeren reddet. De måtte til og med hente en blodåre fra foten for å få det til, og Fallon var på sykehus i ti dager.

Sist Fallon tok en pause, var da han fikk sitt andre barn i desember i år. Da tok han hele tre dager fri fra showet for å bli kjent med nyfødte Frances.

Tonight Show med Jimmy Fallon kan du se på TV 2 Humor og TV 2 Sumo.