SKADET: Strømsgodsets Marvin Ogunjimi har fått avrevet korsbånd og er ute resten av sesongen.FOTO: GRØTT, VEGARD WIVESTAD /
SKADET: Strømsgodsets Marvin Ogunjimi har fått avrevet korsbånd og er ute resten av sesongen.FOTO: GRØTT, VEGARD WIVESTAD /

Ogunjimi ute resten av sesongen

 Avrevet korsbånd stopper Marvin Ogunjimi.  

Korsbåndet til Strømsgodsets Marvin Ogunjimi er røket og han er dermed ute resten av fotballsesongen, melder klubben på sine nettsider.

Belgieren pådro seg kneskaden i europacupkampen mot Partizani i Tirana sist torsdag. Den endelige bekreftelsen kom mandag kveld.

– MR-bildene bekrefter dessverre det vi fryktet, sier Godsets klubblege Erik Dag Knudsen.

Det samme korsbåndet røk også da Ogunjimi var 19 år. 

– Dette er selvfølgelig et hardt slag for meg, men jeg vil komme tilbake fra denne skaden. Jeg har gjort det en gang før, og skal gjøre det igjen. Mitt mål er å være tilbake på banen for Strømsgodset ved starten av neste sesong, sier Marvin til godset.no.

Den belgiske angriperen har scoret fire mål på åtte seriekamper for Godset og vært førstevalg på topp for drammenserne de seneste kampene.

TV 2s fotballekspert Ole Martin Årst føler med belgieren, men tror ikke Godset vil lide noen nød.

– De har jo ventet på han et års tid. Nå som det endelig har løsnet litt for han er det jo synd at dette skjer, sier Årst. 

– Men jeg tror de er godt forspent med spillere, så jeg tror ikke de lider noen nød, fortsetter han han. 

– Laget er i god form, og har spilt mange gode kamper i det siste, så jeg tror ikke det er noen krise, sier han.