«TRØTT KJERRING»: Johan-Martin Tovslid fikk brev fra en kvinne som trodde han hadde rånet utenfor huset hennes om natten.  Foto: Privat
«TRØTT KJERRING»: Johan-Martin Tovslid fikk brev fra en kvinne som trodde han hadde rånet utenfor huset hennes om natten.  Foto: Privat

«Jakten-Johan» (31) fikk sint brev:
– Jeg er ingen Tornerose som trenger bli vekket

«Trøtt nabokjerring» så seg lei av TV-bondens angivelige nattebråk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
VÅTT BREV: Jakten-Johan fikk brev festet til en gjerdestolpe ved huset. Foto: Privat
VÅTT BREV: Jakten-Johan fikk brev festet til en gjerdestolpe ved huset. Foto: Privat

«Kjære Johan-Martin Tovslid! Det er helt greit at du er bonde og har vært med på bonderomantikken. Men det gir deg ingen rett til å stå på utsiden av mitt hjem klokken 03.00 på natten.»

Broren har skylden

Sånn begynner brevet Johan-Martin Tovslid, kjent fra TV 2-programmet Jakten på kjærligheten, fikk på en gjerdestolpe ved gårdsveien.

Han som tidligere har fått frierbrev, ble nå møtt med en ganske annen tone. Kvinnen bak brevet klager over bråk på nattestid, som hun mener bonden står bak. 

– Jeg syns det er artig at hun har tatt seg bryet med å kjøre to mil for å levere lappen, i stedet for å gå ut og prate med de to som faktisk var der, sier Tovslid. 

Det er TV-bondens 18 år gamle bror som står bak den angivelig bråkete hendelsen. Han fikk sertifikat for én uke siden. 

 Han har fått brevet og beskjed om å prøve å ta litt hensyn, men jeg har ikke giddet å kjefte så mye på han, ler storebroren.

– Ingen Tornerose

I brevet, som er undertegnet «trøtt kjerring», skriver kvinnen at hun «ikke er en Tornerose som trenger å bli vekket». Det kan bety at hun mener bonden prøver å sjekke henne opp, tror han.

– Jeg trenger heller ikke kjøre rundt og vekke damer på nattestid, jeg har det fint som jeg har det, jeg, sier Tovslid og sikter til kjæresten Stine Eie.

Stine var en av bondens friere i «Jakten på kjærligheten» i fjor, men det var ikke hun som stod igjen til slutt. Tovslid og Eie fant imidlertid kjærligheten i ettertid, og nå planlegger de to å flytte sammen.

– Håper du blir opplagt kjerring

TV-bonden oppfordrer brevforfatteren til å komme opp på gården neste gang hun har en høne å plukke med ham. Hun skal til og med få en kopp kaffe.

– Vi biter ikke her oppe. Ikke så hardt i alle fall, ler han. Tovslid la i dag la ut brevet på sin Facebook-side, sammen med et svar til den trøtte kjerringa. 

– Jeg syns ikke det er så stas hvis folk tror jeg driver rundt og lager bråk, så jeg håper hun får det med seg, sier han.