Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Fotballryktene: – Nå topper disse to van Gaals ønskeliste

Og nå intensiverer City jakten på assistkongen  Kevin De Bruyne. 

Det er 48 dager til overgangsvinduet brutalt smeller igjen og nå begynner det å dra seg til i kampen om de beste spillerne.

Her er de heteste ryktene tirsdag. 

Vi starter i Manchester, der det er høy ryktefaktor både i den røde og den lyseblå delen. Ed Woodward er ikke ferdig med å handle inn spillere til United og nå ryktes det at Louis van Gaal har sett seg ut Edison Cavani og Robert Lewandowski for å erstatte henholdsvis  Angel Di Maria og Robin van Persie.  

Van Persie er allerede i Tyrkia og Di Maria har lenge ønsket seg vekk fra Manchester. PSG ønsker å hente argentineren og da kan han fort inngå i en bytteavtale med Cavani, som også er ønsket av Chelsea og Real Madrid.

Lewandowski scoret 17 mål for de tyske seriemesterne i fjor og skal ifølge Daily Telegraph toppe van Gaals ønskeliste, til tross for at Bayern München ikke ønsker å selge flere spillere til United. 

Foreløpig er det ingenting nytt rundt David de Gea. Mandag offentliggjorde klubben at den spanske keeperen er tatt ut i 26-mannstroppen som skal spille fire kamper i USA mellom 17. og 29. juli. Med på den listen var derimot ikke andrekeeper Victor Valdes, som har blitt koblet til tyrkiske Antalyspor. 

 Kevin De Bruyne har tidligere flere ganger vært linket til Manchester City. Årets spiller i Tyskland er en ettertraktet mann og ifølge 24-åringens agent har City, Bayern og PSG tidligere vært i kontakt med Wolfsburg for en mulig overgang.

Nå ønsker City å intensivere jakten på midtbanespilleren for å styrke angrepet ytterligere –  i tillegg til Raheem Sterling som nok blir offisielt bekreftet en av de nærmeste dagene.

Prislappen på den tidligere Chelsea-spilleren vil ifølge The Telegraph ligge på rundt 500 millioner. De Bruyne noterte seg for 10 mål og hele 21 assist  i Bundesliga forrige sesong. Det er like mange assist som Messi i La Liga.

Det har lenge også vært spekulert i om City vil kvitte seg med Edin Dzeko og Stevan Jovetic  til henholdsvis Roma og Inter Milan for å rydde plass i stallen. 

Tottenham har sett seg ut den belgiske spissen Michy Batshuai som makker til Harry Kane kommende sesong. Ifølge The Mirror ønsker Mauricio Pochettino å sikre seg 21-åringen etter at Christian Benteke ble for dyr. 

Batshuai scoret 9  mål for Marseille i Ligue 1 forrige sesong. 

På Emirates har Mesut Özil vært linket til Mesterliga-finalistene Juventus, men nå insisterer Arsene Wenger på at tyskeren ikke blir solgt i sommer.

– Özil er vår spiller, han kommer til å være vår spiller og han ønsker å være vår spiller, sa Wenger ifølge The Mirror da Arsenal-stjernene landet i Singapore. . 

– Det kommer til å bli en viktig sesong for ham,  fordi han hadde en trøblete start forrige sesong. Men mot slutten  av sesongen var han veldig viktig for oss, sier manageren. 

En som derimot kan forlate Arsenal er Yaya Sanogo. Den utskjelte spissen fikk ikke være med til Singapore og nå er han i samtaler med Ajax om en mulig låneavtale, melder Daily Mail