HYLLES: Tenåringsjenta fra Connecticut beskrives som livsglad og lykkelig på hennes Facebook-minneside. (Foto: privat)
HYLLES: Tenåringsjenta fra Connecticut beskrives som livsglad og lykkelig på hennes Facebook-minneside. (Foto: privat)

Rebecca (17) oppfylte sitt siste ønske rett før hun døde

Rebecca Townsend (17) hadde tre ønsker på listen over ting hun ville oppnå i livet – å kysse i regnet, å fly til Spania og å redde et liv. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Såkalte «Bucket lists» pleier ofte å være både lange og overdådige, men Rebecca Townsend (17) hadde kun tre enkle ønsker på listen over ting hun gjerne ville oppnå i løpet av livet:

  • Å kysse i regnet
  • Å fly til Spania
  • Å redde et liv

På en familieferie til Europa hadde tenåringsjenta fra Connecticut rukket å huke av ønsket om å fly til Spania, og i senere tid fikk hun også en kjæreste som hun kysset i regnet.

Døde i bilulykke

Men da en tragisk bilulykke tok livet av henne den 2. juli tidligere i år, så det ut som Rebecca skulle dø uten å få oppfylle hennes siste ønske.

BUCKET LIST: Kysse i regnet, fly til Spania og redde et liv. (Foto: privat)
BUCKET LIST: Kysse i regnet, fly til Spania og redde et liv. (Foto: privat)

Dette var likevel ikke tilfelle. 

Rebecca var på vei hjem fra et fyrverkerishow sammen med vennen Ben Arne da de to havnet i en ulykke. I følge Ben Arne var det Rebecca som reddet livet hans etter de to hadde kollidert, da hun ba han om å ta seg sammen og komme seg ut av bilen.

Minnes med gode gjerninger

I ettertid har familien uttalt at beskjeden fra Ben Arne har gitt de enorm trøst etter dødsfallet, og at det «var et tegn på at hun hadde det bra». De ble inspirert til å sette opp Facebook-siden Remembering Rebecca, hvor de oppfordrer folk til å gjøre noe av betydning for andre, og på den måten minnes Rebecca.

Facebook-siden tar nå av, og folk fra hele verden gjør alt fra å betale for andres regninger til å plukke blomster og legge det på døren til folk. I tillegg til de gode handlingene legger de beskjeder hvor det står «Remembering Rebecca» – for å hylle henne en siste gang.