BILULYKKE: Kjæresteparet John Yuill og Lamara Bell skal trolig ha vært i bilulykke søndag, men ble først funnet onsdag. Da ble John funnet død.  FOTO: POLICE SCOTLAND / POLICE SCOTLAND
BILULYKKE: Kjæresteparet John Yuill og Lamara Bell skal trolig ha vært i bilulykke søndag, men ble først funnet onsdag. Da ble John funnet død. FOTO: POLICE SCOTLAND / POLICE SCOTLAND

Lamara (25) ble glemt av politiet i tre dager etter dødskrasj – nå er hun død

Politiet etterforsket ikke meldingen om ulykken og lot Lamara ligge i tre dager i skogen – søndag døde 25-åringen på sykehuset. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge britiske The Mirror døde Lamara Bell (25) på sykehuset søndag. Det er broren hennes som skriver det på sin Facebook-side. 

– Søsteren har forlatt oss, skriver broren Martin Bell. 

Saken har fått stor oppmerksomhet i Storbritannia og Skottland. 

Lamara og kjæresten John Yuill var involvert i en trafikkulykke søndag for én uke siden. Politiet fikk melding om en ulykke i området, men gjorde ikke noe mer med saken. Samtidig meldte vennene av kjæresteparet dem for savnet. 

Det viste seg da at John og Lamara hadde kjørt av veien. John, som kjørte bilen, omkom på stedet. Lamara var alvorlig skadd, men fanget i bilvraket. 

Først tre dager senere, onsdag, rykket politiet ut til ulykkesstedet etter at en forbipasserende da fant bilen. Da var Lamara fortsatt i live, men hardt skadd.

Hun ble fraktet til sykehus hvor hun har kjempet for livet. 

Saken etterforskes nå at spesialenheten, for å finne svar på hvorfor politiet ikke rykket ut da første melding om ulykken kom.