SPÅR JUBEL: Viking-spillerne feirer mål mot Sarpsborg 08. Det kan bli mer jubel på Viking Stadion på lørdag.
 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix FOTO: JOHANSEN, CARINA /
SPÅR JUBEL: Viking-spillerne feirer mål mot Sarpsborg 08. Det kan bli mer jubel på Viking Stadion på lørdag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix FOTO: JOHANSEN, CARINA /

Rekdal tror Viking slår Aalesund

Sjekk rekdals tre håndplukkede kamper fra Langoddsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

VIKING - AALESUND (TIPPELIGAEN) H: 1,50 U: 4,10 B: 5,00
Viking har heng på topplagene i Tippeligaen etter flere gode resultater, men forrige runde måtte de gi tapt med 1-4 på Marienlyst i Drammen. Da spilte de hele 2. omgang mot ti mann, men slapp inn ytterligere to mål. Skuffende. Allikevel, det er bare Rosenborg og bortesterke Vålerenga som har beseiret Viking i Stavanger denne sesongen. Anthony Soares og Joackim Jørgensen er ute med skade, så Viking må omrokkere i forsvar. Aalesund snudde 0-2 til 4-2 mot Mjøndalen sist, og laget plukker poeng her og der. Borteformen er dog ikke så bra. Fredrik Carlsen og Sakari Mattila er ute for Aalesund. Viking er klare favoritter.

BRUMUNDDAL - STJØRDALS-B. (ODDSEN-LIGAEN) H: 1,95 U: 3,85 B: 2,50
Disse to lagene ligger likt i avdelingen med 16 poeng. Det som er verdt å merke seg med Brumunddal er at de har sterk hjemmeform. Tre strake hjemmeseire over Førde, Rødde og sist serietoer Florø er imponerende. Alt i alt er Brumunddal 4-1-1 hjemme denne sesongen. Stjørdals-Blink tok skalpen til serieleder Kongsvinger med 3-2 hjemme sist, men borte har det ikke vært så mange lyspunkter. De er 2-0-3 på bortebane så langt, seirene kom over rekruttlagene til Molde og Aalesund.

LANDSKRONA - QVIDING FF (1. DIV SÖDRA) H: 1,65 U: 3,50 B: 3,50
Svensk division 1. Disse lagene ligger på femte og sjetteplass, det skiller med kun ett poeng. Men formen er veldig forskjellig. Den tidligere toppklubben Landskrona fikk en tøff start etter nedrykket fra Superettan, men nå er de 6-1-1 på de siste åtte, og klatrer raskt. De har tre strake seire, og ligger nå bare åtte poeng bak Oddevold på andreplassen. Opprykk er innen rekkevidde. Qviding FF har to strake tap og er 1-1-3 på de siste fem kampene, sist ble det 1-3 for Oddevold, greit nok. Men runden før tapte de 0-2 for bunnlaget Lund på hjemmebane. Det holder ikke, og derfor faller Qviding på tabellen mens Landskrona går motsatt vei.