GODT KLEDD: McElvar med hele bagens innhold tredd på kroppen.  FOTO: PRIVAT/ / TWITTER
GODT KLEDD: McElvar med hele bagens innhold tredd på kroppen. FOTO: PRIVAT/ / TWITTER

Boyband-wannabe (19) besvimte etter glohet flygebyr-protest

Et ungpikeidol spydde ned et EasyJet-fly, besvimte og måtte til slutt hentes av ambulanse etter at han dro på seg alt han hadde i kofferten i protest mot bagasjegebyret.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

19 år gamle James McElvar, sanger i det skotske boybandet Rewind, trodde han skulle lekse opp for lavprisselskapet EasyJet. Da bandet kom på lavprishuben Stansted utenfor London og skulle gå om bord i et fly tilbake til Glasgow, ble han stoppet og fikk streng beskjed om at han hadde for mye håndbagasje.

Bagen måtte sendes som vanlig bagasje, og det ville koste ham 45 pund.

Flyselskapet kunne imidlertid ikke nekte ham å gå ombord med klærne han hadde i bagasjen kroppen, og dermed var løsningen «innlysende» for skotten.

Han tømte bagen og dro på seg seks t-skjorter, fire gensere, tre dongeribukser, to joggebukser, to ytterjakker og to hodeplagg, ifølge Metro.

– Da var det umulig å gå. Jeg klarte knapt å komme meg om bord i flyet, sier han til Daily Mail.

Før avgang fra Stansted ...
Før avgang fra Stansted ...

Vel inne i kabinen fikk han beskjed om at han ikke kun ta av seg så mye som en tråd før flyet var i luften. Da ble det fort klart at han kanskje ikke hadde tatt et sylskarpt valg ved gaten:

Først jamret og klaget han sin svette nød til sin egen manager, som deretter ga kabinbesetningen beskjed. De flyttet ham til en ledig rad helt bak i kabinen.

Der spydde han ned alle setene rundt seg, slik at han måtte flyttes på ny.

Og vondt skulle bli verre for den skotske treskallen med luft mellom ørene:

For deretter svimte han av i midtgangen, ikke bare én, men TO ganger. En ambulansearbeider om bord fikk omsider lagt ham i stabilt sideleie før han kunne hentes av ambulanse i Glasgow.

– Det var et mareritt. Jeg visste at noe var alvorlig allerede til å begynne med. Jeg kunne ikke puste normalt. Jeg trodde jeg hadde fått hjerteinfarkt, forteller fly-rebellen.

EasyJet sier i en kommentar at de ønsker McElvar god bedring.