LAGT MERKE TIL: Ole Selnæs har blitt lagt merke til som midtbaneanker for Rosenborg. Foto: Ned Alley / NTB scanpix FOTO: ALLEY, NED /
LAGT MERKE TIL: Ole Selnæs har blitt lagt merke til som midtbaneanker for Rosenborg. Foto: Ned Alley / NTB scanpix FOTO: ALLEY, NED /

– I fotball kan ting skje over natta

Ole Selnæs er informert om interessen rundt ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Selnæs (21) har vært meget solid som midtbaneanker for RBK og utelukker ikke at han forsvinner i dette overgangsvinduet.

– Jeg har en god dialog med de rundt meg og får høre om det som skjer, sier han, før han legger på at han ikke ønsker å bekrefte noe, sier RBK-spilleren til TV 2.

– Jeg er ikke interessert i hva som helst. Nå er jeg trønder, og har veldig lyst på å bli her og ta seriegull med Rosenborg, det har jeg drømt om hele livet. Det skal litt til å forlate dette midt i sesongen, men alle har en drøm om å spille ute.

– Jeg kan ikke si noe om hva som vil skje. Det vet man aldri. I fotball kan ting skje over natta, sier Selnæs.

Rosenborg har i følge NRK allerede avslått et tilbud på rundt 20 millioner kroner for Selnæs.

– Stoler du på at klubben informerer deg om interessen? 

– Jeg har et godt forhold til både Stig Inge og Kåre og tillit til dem. Jeg føler jeg kan snakke om alt med dem, og tror ikke de holder noe skjult for meg. Jeg er orientert om det som skjer, forklarer RBK-spilleren.

– Men det må være en bra pakke, fortsetter 21-åringen. 

Sælnes kom til Rosenborg fra bydelsklubben Sverresborg som guttespiller og ble a-lagsspiller for tre år siden.