Da hun sa opp midt i skiftet, klikket det for sjefen

Gjestene ved kafeen i New York ble vitne til at en kvinnelig ansatt fikk rundjuling av sjefen hennes. Nå er også han uten jobb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cafegjestene hos Panera Bread Café på Manhattan i New York onsdag ettermiddag fikk et drama med på kjøpet.

En kvinnelig ansatt hadde tydeligvis fått nok av kafeen som arbeidsplass og ga høylytt uttrykk for dette slik at det var umulig for gjestene å unngå å få det med seg.

Da sjefen hennes grep inn gikk dramaet over i en fysisk fase.

– Vi ankom kafeen akkurat idet hun sa opp jobben midt i skiftet sitt. Hun ropte og kastet chips på gulvet, ikke akkurat det man forventer å se fra noen som har jobbet på Panera hele dagen, forteller tipseren som filmet hendelsen til Gawker.

Rundjulte kollegaen

– Så, ut av intet, dukket sjefen hennes opp og går umiddelbart til fysisk angrep på henne. Og han var betydelig større enn henne. Han kastet henne ned en trapp og ut døra, egentlig uten grunn. Så kommer hun tilbake og det er da videoen starter.

– Du kan si at hun traff ham først, men egentlig hadde han full kontroll over henne hele tiden. Han kastet henne rundt, jeg tror hun fikk et slag som må ha vært smertefullt da han slo henne ned, men så slo han virkelig til henne. Du kan selv høre på videoen at jeg og kameraten min kvepper til.

– Etterpå blødde hun litt og hadde kutt på hendene, men hun virket ok, forteller fotografen.

Politiet ble tilkalt, men det er ikke kjent om noen ble pågrepet.

Sparket begge

Café-kjeden beklager det hele, og har tydeligvis gjort kort prosess.

– Vi har i dag fått rapporter om en fysisk krangel mellom to kollegaer på vår Park Avenue South bakery-café. Vi har nulltoleranse for vold og har jobbet raskt sammen med myndighetene for å undersøke saken. De to ansatte som var involvert jobber ikke lenger for Panera, sier en talsmann for kjeden til Gawker.