BLE OPPRINGT AV MODELLBYRÅ: «Vær så snill, hjelp meg å bli kjent», skriver Martin på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram.
BLE OPPRINGT AV MODELLBYRÅ: «Vær så snill, hjelp meg å bli kjent», skriver Martin på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram.

Denne Insta-selfien ga Martin (19) prestisjefylt modellkontrakt 

– Det var jo bare en helt vanlig selfie, sier tenåringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det hele startet i mai, da svenske Martin Bohlin satt og drakk vin sammen med en vennegjeng i parken.

Han tok bilder av seg selv, og postet ett av bildene på kjærestens Instagramprofil. I teksten skrev han «Hjelp meg å bli kjent», og tagget et stort modellbyrå.

Som sagt – så gjort!

snälla hjälp mig bli känd // @milky500

Et bilde publisert av GROOVY NICKZ (@groovynickz)

Ble oppringt av modellbyrå

For lite skjønte nemlig Bohlin, da han allerede samme kveld ble kontaktet av modellbyrået.

– Jeg lo først fordi det føltes så absurd, men så syntes jeg at det var kjempekult, sier den nybakte modellen til Aftonbladet.

Etter «selfien» gikk ting slag i slag. Bohlin, som kommer fra byen Gävle i Sverige, reiste ned til Stockholm og møtte opp på modellbyrået for å bli fotografert.

Gucci exclusive!!! #gucci #nischboysdoitbest #alessandromichele @gucci

Et bilde publisert av @milky500

Landet kontrakt med Gucci

Han rakk såvidt å sette seg på t-banen før telefonen ringte, og byrået tilbød han en eksklusiv modellkontrakt med klesgiganten Gucci.

– Gucci booket meg bare noen timer etter at jeg var der. Jeg trodde de tullet først, men ble selvfølgelig kjempeglad, sier han.

Moteuken i Italia ble første jobb for Bohlin, som gikk den 100 meter lange catwalken sammen med en rekke anerkjente herremodeller. Etter han var i Milano, reiste Gävle-gutten direkte til Paris for å gå på nok en visning.

Familien og vennene støtter den ferske modellen fullt ut. Da han kom hjem fra Paris postet 19-åringen et bilde på Instagram og Facebook som fikk like-rekord og vel så det.