PÅ ÅSTEDET: Krimtekniker jobber ved boligen i Kvernevik i Stavanger der en jente ble knivstukket onsdag formiddag. FOTO: TOMMY AASE / TV 2
PÅ ÅSTEDET: Krimtekniker jobber ved boligen i Kvernevik i Stavanger der en jente ble knivstukket onsdag formiddag. FOTO: TOMMY AASE / TV 2

Moren knivstakk datteren (7) mens de var på besøk hos slektninger i Stavanger

STAVANGER (TV 2): Den 27 år gamle moren som knivstakk datteren bor ikke i Kvernevik. Hun var på besøk hos en familie da hun påførte barnet sitt skader. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Moren og datteren bor i Rogaland, men ikke der knivstikkingen skjedde. De var på besøk hos en familie, sier politiadvokat Herdis C. Traa i Rogaland politidistrikt til TV 2.

Politiadvokaten vil ikke gå nærmere inn på hvilken familierelasjon den siktede har til de som bor i huset der ugjerningen skjedde.

– De er i slekt, men mer enn det kan jeg ikke gå ut med nå, sier Traa.

I går ettermiddag ble 27-åringen siktet for drapsforsøk på datteren.

Syvåringen er stabil

I tillegg til moren og datteren var det fire personer til stede i huset da knivstikkingen skjedde i Kvernevik i Stavanger i går.

Syvåringen som ble knivstukket er ifølge Stavanger Universitetssjukehus lettere skadet og tilstanden hennes er stabil.

Politiet i Rogaland prioriterer saken høyt, men vil foreløpig ikke si noe om hva som har kommet frem i vitneavhørene som er gjort.

Har ikke avhørt siktede ennå

I morgen vil det bli avholdt fengslingsmøte i Stavanger.

– På grunn av helsesituasjonen til siktede så har det ikke vært mulig å avhøre henne ennå. Vi skal få ny tilbakemelding fra sykehuset på tilstanden hennes i morgen, og da håper vi at vi kan få gjennomført et avhør, sier Traa.

Siktedes forsvarer, Inger Marie Sunde, sier til TV 2 at hun i dag har fått snakket med 27-åringen.

– Jeg er enig med sykehuset i at min klient ikke bør avhøres ennå. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Sunde.